Oslňující vepřové ragú se sýrovou omáčkou a žampiony! Manžel už k rýži nic jiného nechce

Máte rádi houby, ale nevíte, jak si je chutně připravit? Tradiční recepty už vás omrzely a chcete vyzkoušet něco nového? Máme řešení. A co takhle vepřové maso? Dali byste si šťavnaté kousky? Určitě ano. A co byste řekli na sýrovou omáčku? Že jste ji dlouho neměli? Máme pro vás také řešení, dokonce absolutně elegantní. Spojíme vše do jednoho a vytvoříme báječný recept na vepřové maso s houbami a sýrovou omáčku. Vřele vám doporučujeme ho připravit, protože byste jinak o mnoho přišli. Věřte tomu, že si to zamilujete a budete to velmi často připravovat.

Rychle a snadně

Je samozřejmostí, že na přípravu budete potřebovat nějaký čas, ale nemusíte se bát, že kvůli přípravě strávíte v kuchyni celé mládí nebo půl života. Samozřejmě nějaký čas budete muset obětovat, ale není to nic strašného. Navíc vidina chutného a báječného výsledku vás požene stále v před, takže se ani nenadějete a už se budete ládovat připravenou dobrotou. A tou tento pokrm určitě je. Přesvědčte se o tom a připravte si ho v pohodlí domova.

Potřebné ingredience

K přípravě tohoto skvělého pokrmu budete potřebovat v rámci receptu následující ingredience, které pořídíte v každém obchodě s potravinami: 1,5 kg vepřového masa, 500 g hub, 250 g smetanového sýra, 3 stroužky česneku, 1 lžíce rajčatového protlaku, pepř, sůl a olej. S těmito ingrediencemi určitě umíte pracovat, takže pro vás nebude těžké si pokrm snadno připravit.

Čtěte také: Tomu se ani nedá uvěřit! Hokejová legenda si brousí zuby na prezidentský úřad. Že by si tento slavný hokejový brankář vzpomněl, co skandovali fanoušci po jeho návratu z olympiády v Naganu?

Na kostičky

Následující postup je velmi jednoduchý, nicméně si ho trochu přiblížíme. Maso nakrájejte na kostky a osmahněte ho na pánvi. Mezitím očistěte houby, nakrájejte je na kostky a přidejte k masu. Můžete trochu podlít vodou. Přidejte koření, protlak, česnek, promíchejte a vařte do měkka. Až bude maso měkké a uvařené, přidejte sýr, promíchejte a sejměte z ohně. Podávejte s rýží nebo jinou oblíbenou přílohou. Přejeme dobrou chuť.