Chtěli byste vyzkoušet nějaký nový recept, ale už vůbec nevíte, kde ho máte hledat? Kuchařských knih, pořadů, seriálů atd. je po světě a na internetu mraky. Kdyby se v tom měl ale člověk hrabat, zabralo by mu to zbytečně moc času a pak už by mu nezbyl čas na samotné vaření. Pokud chcete vyzkoušet něco opravdu delikátní, nového a zajímavého, doporučujeme vám dnešní recept na plněný kuřecí řízek obalovaný v chlebové strouhance. Možná to zní poněkud zvláštně, ale věřte, že se jedná o opravdovou lahůdku.
Zapište si tento recept
V poslední době koluje po internetu recept, který získává na stále větší oblibě. Jde o kulinářský trik, bez kterého už nikdy kuřecí řízek nebudete chtít dělat. Z toho důvodu si ho hned teď zapište do svého počítače, sešitu nebo místa, kam si píšete recepty. Jde o naprosto senzační, a přitom jednoduchou věc, která uchvátila už spousty lidí. Výhodou je, že k tomu budete potřebovat jen základní ingredience na klasický plněný řízek plus obyčejný chleba.
Suroviny a ingredience
K přípravě budete potřebovat následující ingredience a suroviny: 600 g kuřecího masa, 3 rajčata, 50 g sýra, 3 stroužky česneku, 100 g mouky, 1 bochník chleba, olej na smažení, sůl a pepř podle chuti. Naprosto klasické ingredience na přípravu plněného řízku, jen s jednou výjimkou. Místo klasické strouhanky zde použijeme chleba. Pojďme na stručný a jednoduchý postup.
Tajemný postup s chlebem
Tajemství celého receptu je ovšem v přípravě chleba. Není totiž chleba jako chleba. Tento chleba musí projít zvláštní úpravou, aby mohl být použit v tomto receptu. Jediné, co s ním musíte udělat je, dát bochník chleba přes noc do mrazáku a ráno ho rozmrazit v troubě. Pak už je postup klasický u jakéhokoliv plněného kuřecího řízku. Maso naklepat, vložit do něj náplň, zabalit, obalit v chlebové strouhance a usmažit. Když si k tomu dáte nějakou chutnou přílohu, nebudete rozhodně litovat.