Plněný kuřecí řízek obalený v chlebové strouhance je naprostou delikatesou. Ihned si uložte tento recept!

Chtěli byste vyzkoušet nějaký nový recept, ale už vůbec nevíte, kde ho máte hledat? Kuchařských knih, pořadů, seriálů atd. je po světě a na internetu mraky. Kdyby se v tom měl ale člověk hrabat, zabralo by mu to zbytečně moc času a pak už by mu nezbyl čas na samotné vaření. Pokud chcete vyzkoušet něco opravdu delikátní, nového a zajímavého, doporučujeme vám dnešní recept na plněný kuřecí řízek obalovaný v chlebové strouhance. Možná to zní poněkud zvláštně, ale věřte, že se jedná o opravdovou lahůdku.

Zapište si tento recept

V poslední době koluje po internetu recept, který získává na stále větší oblibě. Jde o kulinářský trik, bez kterého už nikdy kuřecí řízek nebudete chtít dělat. Z toho důvodu si ho hned teď zapište do svého počítače, sešitu nebo místa, kam si píšete recepty. Jde o naprosto senzační, a přitom jednoduchou věc, která uchvátila už spousty lidí. Výhodou je, že k tomu budete potřebovat jen základní ingredience na klasický plněný řízek plus obyčejný chleba.

Suroviny a ingredience

K přípravě budete potřebovat následující ingredience a suroviny: 600 g kuřecího masa, 3 rajčata, 50 g sýra, 3 stroužky česneku, 100 g mouky, 1 bochník chleba, olej na smažení, sůl a pepř podle chuti. Naprosto klasické ingredience na přípravu plněného řízku, jen s jednou výjimkou. Místo klasické strouhanky zde použijeme chleba. Pojďme na stručný a jednoduchý postup.

Čtěte také: Tato směs ušetří tisíce životů ročně po celém světě. O jakou kombinaci jde? Přísady máte stoprocentně doma!

Tajemný postup s chlebem

Tajemství celého receptu je ovšem v přípravě chleba. Není totiž chleba jako chleba. Tento chleba musí projít zvláštní úpravou, aby mohl být použit v tomto receptu. Jediné, co s ním musíte udělat je, dát bochník chleba přes noc do mrazáku a ráno ho rozmrazit v troubě. Pak už je postup klasický u jakéhokoliv plněného kuřecího řízku. Maso naklepat, vložit do něj náplň, zabalit, obalit v chlebové strouhance a usmažit. Když si k tomu dáte nějakou chutnou přílohu, nebudete rozhodně litovat.