Když jsem vyzkoušela tento skvělý recept na klasické polské krovky, rozhodla jsem se, že si už v obchodě žádné nekoupím Hana Burkhardova18. 11. 201622. 7. 2022 Hmotu nechte ztvrdnout. Krovky nakrájejte na požadované kousky. Tyto krovky jsou jemné, krémové, mají příjemnou sladkou chuť, a co je nejdůležitější, nenacházejí se v nich žádné éčka a ani jiné škodlivé přísady. Dobrou chuť.Reklama Reklama Pokračování článku na předchozí stránce 1 2 < Sdílejte tento článek svým přátelům. Sdílet ZE ŽIVOTA Herec kolega Zděněk Žák vzpomíná na svého kolegu Karla Heřmánka! ZE ŽIVOTA Anonymní udání na Jaromíra Soukupa skončilo policejní kontrolou! Podezření na alkohol za volantem se potvrdilo! ZE ŽIVOTA Martin Hofmann zrušil své vystoupení! Skončil v nemocnici! Jaká byla příčina a jak na tom je? RECEPTY Mini sušenky s marcipánem vás překvapí svou chutí i jemností RECEPTY Non plus ultra sušenky si vychutnáte k Vánocům i po zbytek roku ZE ŽIVOTA Zakladatel a zpěvák Olympicu Petr Janda (82): Podezření na infarkt! Přijeli rovnou dvě sanitky! RECEPTY Úžasný recept na tradiční jablečný koláč jako od babičky ZE ŽIVOTA Martin Dejdar vyjádřil svůj pohled na generaci mladých herců! Chce, aby mladí respektovali zkušenější kolegy! ZE ŽIVOTA Vojta a Betty, z populární soutěže MasterChef, prožívají nejšťastnější období ve svém životě! Narodilo se jim miminko! ZE ŽIVOTA Herečka Tereza Ramba prochází zdravotní krizí! Postihla ji zákeřná meningitida, neboli zánět mozkových blan!