5-minutový cvičební plán podle světově známého atleta. Díky němu dosáhnete neuvěřitelných výsledků!

Jen 5 minut tohoto denního cvičebního plánu vyvinutého slavným biologem a sportovcem J. P. Mullerem Vám pomůže udržet Vaše tělo v perfektním tvaru. A co víc, můžete to cvičit kdekoliv: doma, v kanceláři, na pláži atd.

Dnes Vás proto vyzýváme k vyzkoušení neuvěřitelného cvičebního plánu, který změní Váš život jednou provždy. Těšíme se na Vaše výsledky!

Boční houpání trupu

Čtěte také: 12 věcí, které je lepší dělat večer než-li ráno. Zkuste to a uvidíte!

[hana-code-insert name=’google‘ /]Dejte si nohy těsně vedle sebe, zatáhněte ruce do pěstí a otočte trup ze strany na stranu. Pokaždé, když se Vaše tělo pohybuje doprava, ohněte levou ruku v loktu a zvedněte ji nahoru.

Teď to všechno zopakujte s rukama roztaženýma po stranách. Pak opakujte s rukama roztaženýma nahoru, prsty propojené.

Opakujte všechny cviky znovu a postavte se nohama šířku ramen.

Rychlé pohyby nohou

Rychle zvedněte a položte pravou nohu, pak levou. Pokračujte ve cvičení, ohněte nohy a zvedněte kolena tak vysoko a co nejblíže k hrudi, jak je to jen možné, aniž byste se naklonili dopředu. Vaše prsty by měly být stále spuštěny.

Položte pravou dolní nohu zpět. Změňte nohy a opakujte. Pokaždé se pokoušejte došlápnout až na paty. Horní části nohou by měly zůstat nepohyblivé a svislé.

Při nádechu proveďte velmi rychlé a silné kopy s jednou nohou. Při výdechu proveďte totéž s druhou nohou. Tyto pohyby by se měly podobat tomu, jako byste se snažili udeřit do fotbalového míče špičkou nohy.

Pomalé dřepy

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Stojte s nohama široce od sebe, ruce spuštěny. Pomalu zvedněte ruce dopředu, dokud nejsou na úrovni ramen, a překlopte se na své boky. Během tohoto cvičení musí Vaše paty zůstat na zemi.

Stejně jako v předchozím cvičení proveďte hluboký nepřerušený dřep. Ale tentokrát držte paty dohromady a zvedněte se ze země.
Stejně jako předtím udělejte nepřetržitý hluboký dřep, jen na jedné noze. Nohy střídejte.