Malá tanečnice si získala srdce 1,7 milionu lidí na sociálních sítích

Sophia Kameneva je malá dívenka, která se stala internetovou senzací. Její talent je naprosto jedinečný a dokázala okouzlit miliony lidí svým uměním. Věnuje se krasobruslení a na jedné soutěži předvedla přímo dechberoucí představení. Její oblečení, pohyby i výraz ve tváři dojal mnoho lidí až k slzám. Také proto má video s jejím představením již více než 1,7 milionu zhlédnutí.

Reklama

Moderní pohádka od malé tanečnice

Dívka se stala přes noc senzací, protože má obrovský talent. To ale není všechno. Jako úžasná tanečnice a krasobruslařka se rozhodně nenarodila. Jsou za tím hodiny a hodiny tvrdé práce na lede i mimo něj. Na to by měl pamatovat každý, kdo se dívá na její představení. Za tancem je hodně práce a odhodlání. To je pro takto malé dítě netradiční a velmi obdivuhodné. Dokonce i její kostým malé labutě přispěl k celkovému zážitku celého představení, které si připravila do soutěže.

Reklama
onlinenytt.com

Představení všem vyrazilo dech

Tato mladá bruslařka všem ukázala, že věk je jen číslo. Sebevědomí a dovednosti, které přinesla na led, nenechali nikoho chladným. Dokonce i přes svůj věk dokázala uchvátit nejen porotu, ale také všechny uživatele na sociálních sítích. Stanuje tváří v tvář starším soupeřům a vyhrála nad nimi. Její cesta na stupně vítězů představovala naprosté odhodlání, odolnost a oddanost tomuto sportu. Něco takového se rozhodně nevidí každý den.

Talent malé dívky je neuvěřitelný

Schopnost takto malého dítěte se soustředit na trénink i výkon, který předvedla, je úžasný. Ukázala, že i malé dítě může být velmi vyspělé a odhodlané dosáhnout svého cíle. Můžeme jen očekávat, že se na ledě a soutěžích bude objevovat více a více. A možná se jednou dostane i mezi nejlepší krasobruslařky na světě. Se svým odhodláním jistě dokáže tato mladá dáma dosáhnout úplně všeho, co si vymyslí. Její umění je naprosto dokonalé a dojme i ty největší drsňáky.

Zdroj: onlinenytt.com

Reklama