Kordula Stropnická jako modelka? Na herectví se necítí, radši se dá na modeling!

Kordula, dcera známých českých osobností Veroniky Žilkové a Martina Stropnického, se nedávno objevila na módní přehlídce, kde doslova zářila. V šatech od renomovaného návrháře Luďka Hanáka si získala pozornost nejen přítomných diváků, ale i médií. Její sebevědomý vystupování a charisma na mole naznačují, že má před sebou slibnou kariéru v modelingu, i když se k herectví příliš nehlásí.

Reklama

Kordula se na přehlídce objevila poprvé, a přestože se jednalo o její druhou zkušenost s modelingem, vyzařovala radost a nadšení. V rozhovoru pro média přiznala, že zatímco modeling ji baví, herectví ji příliš neláká. „Nemám na to talent, takže jsem se od toho vzdálila,“ řekla Kordula. Její slova odrážejí touhu po osobní cestě, která ji odlišuje od rodičů.

Rodinná podpora

Na přehlídce Kordulu podporovala její matka Veronika Žilková, která s hrdostí natáčela dceru na mobil. Přítomnost rodiny byla pro Kordulu zásadní, zejména v těžších obdobích. Kordula se snaží udržovat klidnou atmosféru doma, i když se kolem ní odehrávají dramatické situace. „Věřím, že doma by měl být klid a negativní věci by se neměly přenášet do rodinného prostředí,“ říká Kordula. Její slova ukazují na vyzrálost a schopnost oddělit osobní život od veřejného obrazu. Kordula si uvědomuje, jak důležité je mít oporu v rodině, a to nejen během výjimečných okamžiků, jako je módní přehlídka.

Instagram kordulastropnicka

Módní přehlídka jako nový začátek

Přehlídka, na které Kordula vystoupila, byla pro ni důležitým milníkem. Vzbudila zájem nejen mezi diváky, ale i mezi odborníky na módní průmysl. Její výkon byl hodnocen pozitivně a mnozí se shodli, že má předpoklady pro úspěšnou kariéru v modelingu. Kordula se na mole cítila jako ryba ve vodě, což je pro nováčka v této oblasti překvapující. Její schopnost zaujmout publikum a vytvořit si vlastní styl naznačuje, že má potenciál stát se významnou postavou v módním světě. „Ráda se předvádím a ukážu nějaký hezký kousek,“ dodala Kordula, což ukazuje na její nadšení a odhodlání.

Vztah s Damianem

Dalším důležitým prvkem Korduliných zážitků na přehlídce byl její vztah s přítelem Damianem. I když se před časem rozešli, nyní se opět dali dohromady, což Kordula potvrdila svou přítomností na akci. Jejich vztah je plný emocí a vzájemné podpory, což je pro Kordulu důležité, zejména v těžkých obdobích. Damian byl v publiku vedle Veroniky a jeho přítomnost dodávala Kordule pocit jistoty. Vztah mezi nimi ukazuje, jak důležité je mít někoho blízkého, kdo vás podporuje v každém kroku.

Budoucnost v modelingu

Kordula se v současnosti soustředí na modeling, ale její slova o herectví naznačují, že se chce vyhnout tlaku, který by mohl přijít s očekáváním, že půjde ve stopách svých rodičů. Její rozhodnutí zaměřit se na modeling je pro ni způsobem, jak najít vlastní identitu a cestu v životě. S ohledem na její talent a charisma se zdá, že Kordula má před sebou světlou budoucnost. Mnozí odborníci na módu ji již nyní považují za vycházející hvězdu. Její přístup k módě a osobnímu stylu je osvěžující a ukazuje, že má co nabídnout.

Vliv rodiny na kariéru

Rodina hraje v Kordulině životě klíčovou roli. Její matka, Veronika Žilková, je známou herečkou a jejím vzorem. I když se Kordula necítí být herečkou, její matka ji inspirovala k tomu, aby se nebála vyjádřit sama sebe. Kordulina cesta do světa modelingu je tak nejen profesní, ale i osobní. Kordula se snaží vyrovnat s očekáváními, která na ni kladou její rodiče a veřejnost. Její rozhodnutí zaměřit se na modeling, a ne na herectví, ukazuje, že je schopná jít vlastní cestou.

Reklama
Reklama