Chcete zhubnout, ale nebaví vás cvičit? Tak zkuste tuto detoxikační vodu a váš tuk se začne pomalu rozpouštět!

Voda může mít velkou sílu. Aby vaše tělo mělo dostatek energie, je voda jednou z nejdůležitější věcí, kterou potřebujete. Všichni potřebujeme vodu, avšak dnešním trendem je fitness detoxikační voda. Zkuste tedy tuto detoxikační vodu pro hubnutí.

Je po světě spoustu hereček a dalších známých celebrit, které tyto detoxikační vody pijí. Všechny začínají svůj den s teplou vodou a citrónem. Jaká je tedy odpověď? Může tato
detoxikoční vody opravdu člověku pomoc s hubnutím?

Pokud ráno nahradíte svou kávu teplou vodou a citrónem, může to přispět ke snížení hmotnosti. Je to užitečné nejen proto, že nahrazuje jiné nápoje, které mohou obsahovat
tuky a cukr, ale také proto, že voda sama udržuje váš metabolismus v práci. Citrónová voda také snižuje nadýmání a působí jako mírný diuretikum.

Čtěte také: Našla starý rodinný recept na krémový nepečený dort, který připravíte za 10 minut. Takovou pochoutku jste ještě nejedli

Proto pití vody před spaním je moudrá volba, pokud chcete, aby váš metabolismus spaloval tuky ještě dlouho poté, co jste zavřeli oči.

Recepty přesahují typickou vodu z 1/2 a 1 nakrájený citrónu. Koriandr, který uvolňuje nadýmání a je bohatý na antioxidanty, které snižují zadržování vody. Jedna lžíce čerstvě nastrouhaného zázvoru je tajnou přísadou, která ohřívá metabolismus a napomáhá trávení, zatímco 1 lžička šťávy z aloe vera snižuje zánět a bojuje proti nebezpečným volným radikálům.

Konečná složka, 1 nakrájená okurka, je skutečným klíčem k této síle infuzní vody. Okurky mají vysoký obsah vlákniny a vysoký obsah vody. Vysoký obsah vláken v okurkách může být skvělým doplňkem k dietě.

Příprava vody pro infuzi je snadná. Stačí kombinovat 1 nakrájený citrón, 1 lžíci čerstvě nastrouhaného zázvoru, 1 lžíci šťávy z aloe vera a 1 nakrájenou okurku v nádobě přes noc s velkým množstvím vody a pitím po celý den.