Stává se Vám často, že koupíte nádherné šťavnaté hovězí maso, ale po jeho přípravě Vám z něho zbyde jen „podrážka“? Dnes Vám prozradíme recept, díky kterému Vaše maso zůstane šťavnaté po celou dobu! Lepší maso jste pravděpodobně ještě nepřipravovali!
Ačkoliv to může znít zvláštně, nejlepší a nejrychlejší způsob, jak připravit šťavnaté maso, je naložit ho po dobu 30-60 minut do dužiny kiwi. Určitě také nezapomeňte přidat koření dle Vaší chuti!
[hana-code-insert name=’google‘ /]Co budete potřebovat?
- 1-2 kiwi
- 1-1,5 kg masa
- sůl, pepř a koření dle Vaší chuti
- rozmarýn
- česnek dle přání
Jak na to?
- Maso se umyje a vysušte.
- Poté si rozmixujte dužinu kiwi a přidejte koření dle Vaší chuti.
- Naložte maso do kiwi marinády a nechte ho takto odležet cca 30 minut. V případě potřeby můžete i déle.
- Pak už si připravte maso dle způsobu, který nejvíce preferujete.
[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Doporučení!
Tato metoda Vám usnadní proces přípravy kvalitního hovězího masa. Buďme k sobě upřímní, není zrovna radost zničit maso, které není nejlevnější.
Jako koření si můžete zvolit cokoliv, co preferujete. Doporučujeme však zvolit kombinaci česneku a rozmarýnu. To je dle nás vskutku geniální kombinace.
Dobrou chuť přejeme!