Stává se Vám, že hovězí maso vždy vysušíte, a vznikne Vám z něho „podrážka“? Pak vyzkoušejte tento recept, díky kterému si připravíte pořádně Šťavnatý hovězí steak!

Stává se Vám často, že koupíte nádherné šťavnaté hovězí maso, ale po jeho přípravě Vám z něho zbyde jen „podrážka“? Dnes Vám prozradíme recept, díky kterému Vaše maso zůstane šťavnaté po celou dobu! Lepší maso jste pravděpodobně ještě nepřipravovali!

Ačkoliv to může znít zvláštně, nejlepší a nejrychlejší způsob, jak připravit šťavnaté maso, je naložit ho po dobu 30-60 minut do dužiny kiwi. Určitě také nezapomeňte přidat koření dle Vaší chuti!

[hana-code-insert name=’google‘ /]Co budete potřebovat?

Čtěte také: Výborný kokosový koláč, který je hotov za pár minut. Politý čokoládou a velice jednoduchý!

  • 1-2 kiwi
  • 1-1,5 kg masa
  • sůl, pepř a koření dle Vaší chuti
  • rozmarýn
  • česnek dle přání

Jak na to?

  1. Maso se umyje a vysušte.
  2. Poté si rozmixujte dužinu kiwi a přidejte koření dle Vaší chuti.
  3. Naložte maso do kiwi marinády a nechte ho takto odležet cca 30 minut. V případě potřeby můžete i déle.
  4. Pak už si připravte maso dle způsobu, který nejvíce preferujete.

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Doporučení!

Tato metoda Vám usnadní proces přípravy kvalitního hovězího masa. Buďme k sobě upřímní, není zrovna radost zničit maso, které není nejlevnější.

Jako koření si můžete zvolit cokoliv, co preferujete. Doporučujeme však zvolit kombinaci česneku a rozmarýnu. To je dle nás vskutku geniální kombinace.

Dobrou chuť přejeme!