Jaká postava na obrázku je dle Vás nejúspěšnější? Váš výběr vypovídá hodně o Vaší osobnosti!

Lidé často o jiných vědí víc než o sobě. Psychologické testy jsou účinným způsobem, jak se naučit i něco málo o sobě. Znalost sama sebe a Vaší osobnosti Vám nejen pomůže s Vaší sebedůvěrou a sebevědomím, ale také Vás upozorní na situace, kdy byste mohli být zranitelní.

Na základě studie o jazyku těla jsme pro Vás připravili test, který Vám pomůže identifikovat Vaše osobnostní rysy. Vyberte si siluetu osoby, o které si myslíte, že je nejúspěšnější, a my Vám odhalíme úžasné aspekty Vaší osobnosti, o kterých pravděpodobně ani nemáte tušení.

Čtěte také: Tyto škodlivé potraviny jsou pro vaše tělo pohromou v případě, že je konzumujete ve špatný čas

1.

Pokud si myslíte, že první dívka je ta nejúspěšnější, pak jste velmi sebejistá osoba, která neváhá přijímat nové výzvy. Ke všem problémům se stavíte s optimismem, nadšením a důvěrou. Pracujete tvrdě, abyste byli respektováni a nenecháte nikoho, aby byl lepší než Vy.

2.

Pro Vás srdce vládne nad mozkem. Dáváte přednost cestě, kterou volí Vaše srdce a tu považujete za správnou. To co říká Váš mozek je druhořadé, často tak vzdorujete jakékoliv logice. Jste velmi pozorná a intuitivní osoba – je velmi obtížné Vaši osobnost potlačit.

3.

Vaše oblíbená slova jsou „ďábel leží v detailech“. Jste velmi racionální a ráda analyzujete všechno do nejmenších detailů, než se pustite na svou cestu. Z tohoto důvodu často trvá dlouho, než se rozhodnete, ale rozhodnutí, které uděláte, je téměř vždy správné.

4.

Nejste příliš ambiciózní, ale znáte své schopnosti a to, čeho můžete dosáhnout. Vždycky se snažíte dosáhnout Vašich cílů. Víte, že proti Vám nikdo nemůže soutěžit, jen Vy sami, a proto se každý den snažíte zlepšit. Nebojíte se  přijímat nové výzvy, ale nejste ochotni vyjít ven z Vaší komfortní zóny.

Kterou postavu jste zvolila? Jsou výsledky překvapivé? Dejte nám vědět v komentářích níže.