Tento starý muž si zaslouží obdiv každého. Má nemocného psa, který se špatně pohybuje. Přesto s ním den, co den chodí na procházky, vytvořil pro něj totiž…

Kdo má nějakého domácího mazlíčka, ten jistě potvrdí, že vzájemné pouto je vždy zcela unikátní. Je to vzájemná láska a oddanost, která mezi nimi vzniká. Své o tom ví i muž v Itálii, která má celý život psa. Tím mužem je Tonino Vitale a bohužel jeho pes už je starý a nemocný, a tak má problémy s chůzí. Co muž každý den dělá, to neznalé šokuje.

Každý den jdou ven

Žádný pes by neměl být zavřený doma. Měl by být i venku a měl by se dívat kolem sebe a poznávat svět. A měl by být na čerstvým vzduchu. Tonino Vitale to ví, a tak se svým labradorem pravidelně chodí ven. Jak to ale dělají, když pes má velké problémy s chůzí? Muž vymyslel zajímavý způsob, jak mu dopřát každodenní venčení venku na ulici bez toho, aby se jeho pejsek unavil, nebo aby trpěl bolestmi.

Vzal vozík a vyrazil

Jak vše probíhá? Kdo muže zná, ten to velmi dobře ví. Každý den totiž chodí se svým psem po ulicích města. A právě pro ně je velkým hrdinou, který jasně ukazuje to, jak má vypadat láska ke zvířeti. Muž totiž vezme vozík, na něho psa naloží a následně s ním vyráží do ulic. Ten sice nemůže chodit, ale díky skutku tohoto muže se každý den dostane ven do ulic. A může sledovat svět a poznávat vše okolo. A to je pro každé zvíře velmi důležité, jelikož právě zvířata jsou od přírody zvídavá.

Čtěte také: Smažené cuketové rolky se šunkou a sýrem: Obalené v trojobale a připravené za pár minut. Chutnají famózně a nahradí i tradiční verze!

Jeho příběh obletěl celý svět

Jednoho dne byl muž se svým psem natočen jedním místním občanem. Ten věděl, že takto chodí pravidelně, a tak k videu napsal velmi příjemný komentář o tom, jak je muž obětavý a jak je hodný na svého psa. Video začalo sdílet ohromné množství lidí a to obletělo svět. Každý muže obdivoval a ten nestíhal číst pochvalné reakce. Takto vypadá skutečná láska ke zvířatům, která by měla být obdivována. Ne každé bohužel takový je a mnoho lidí miluje své domácí mazlíčky jen do chvíle, dokud se o ně nemusí přestat starat.