Lékaři jsou v šoku a mluví o skutečném medicínském zázraku. Během svého kómatu porodila žena malého syna. Tím příběh nekončí…

Současný coronavirus ovlivňuje celý svět a nikdo dopředu nemůže vědět, zda ho přímo nezasáhne. Některé lidi ovlivnil více a některé méně, nicméně jedno je jasné, vliv má téměř na všechny. Vznikají kvůli tomu situace, které by nás nikdy ani nenapadly. Představte si, že jste těhotná a brzy čekáte příchod nového lidského zázraku na tento svět. Osud je k vám ovšem nemilostivý, a proto vás trápí nemoc. V současné době virové pandemie je to opravdu náročné. V nemocnici upadnete do kómatu, během něhož porodíte, ale není jasné, zda se s miminkem někdy uvidíte. Po 12 dnech se probudíte a konečně se můžete s novým dítkem setkat. Toto je příběh jedné novopečené maminky.

Coronavirus a pneumonie

Jedna mladá maminka byla v 34.týdnu těhotenství a nesmírně se těšila na příchod svého nového chlapečka. Bohužel onemocněla, a tak se rychle přihlásila do nemocnice, aby byla pod lékařským dohledem a neublížila tak chlapci. V nemocnici začala bojovat o život, neboť ji zasáhnul nový typ coronaviru Covid-19, ale také silná pneumonie. Její stav byl velmi vážný a žena byla velmi vyděšená.

Uvedena do kómatu

Nebála se ani tak o sebe, jako spíše o nenarozené dítě. Chtěla, aby bylo v pořádku. Její stav byla ale velmi vážný, a pokud chtěli ženu i s dítětem zachránit, museli ji napojit na ventilátor a vést do umělého spánku. Upadla tak do kómatu, protože to byla zřejmě jediná možnost, jak mohla svého chlapečka zachránit.

Čtěte také: Tohle se stane vašemu tělu, když budete jíst kaši dle tohoto retro receptu. Jinak už ji ani nedělám

Setkání po 12 dnech

Prosila lékaře, aby udělali všechno pro záchranu jejího chlapečka. Byla ochotna i zemřít, jen aby chlapec přežil. A právě tato touha po životě chlapce ji udržovala při životě i v umělém spánku. Během kómatu úspěšně porodila malého synka jménem Walter, nicméně sama nadále zůstala v bezvědomí. Byla tak izolovaná od rodiny, všech blízkých, ale hlavně od svého chlapce. Po 12 dnech se probudila a konečně se s ním mohla setkat. Na tento dojemný okamžik nikdo nikdy nezapomene.