Zveřejněné obrázky zesnulé princezny Diany vyvolaly na veřejnosti opravdu velký rozruch. Co je na nich zachyceno a proč mohou být znepokojivé?

O princezně Dianě snad slyšeli všichni. Tato růže, jak se jí přezdívalo, vyvolala ve světě spoustu radosti, pozdvižení a otázek. Do dnešní doby se o princezně stále mluví a její smrt není stále úplně vyjasněna. Ví se tedy, co bylo příčinou, nicméně není jisté, kdo za tím ve skutečnosti stál. Konspiračních teorií je všude celá řada a nikdo si není ničím pořádně jistý. Jsou samozřejmě spekulace, na kterých se shoduje velká část společnosti, nicméně to vůbec nemusí být pravda. Na veřejnost ovšem kdysi unikl jeden zajímavý obrázek s princeznou, který následně vyvolal také velké pozdvižení. Dnes si na to trochu posvítíme.

Legenda britské rodiny

Princezna Diana je stále velkou legendou britské královské rodiny a jakékoliv zprávy o jejím životě přitahují nejen Brity, ale lidi z celého světa. Když se ovšem na internetu objevil její obrázek v šatech jako panenka, všichni přestali v tu chvíli dýchat. Nikdo nečekal, že by princezna mohla takovou fotku mít. Nakonec se ovšem ukázalo, že se jednalo o velký podvod.

V srdci stále naživu

Na fotografii, která kdysi unikla na veřejnost, vypadá princezna Diana úplně jinak než na svých ostatních fotkách. Tvář, kterou na ní můžeme vidět je plná tajemství a přitahuje opravdu velké množství pozornosti. Princezna Diana je stále naživu v srdcích mnoha lidí a stále je velkou ikonou stylu. Vzpomínka na její život tu bude s námi stále a jakmile se řekne jméno britské královské rodiny, vždy se nám jako první vybaví princezna Diana. Byla dokonce dávána do souvislosti s matkou Terezou.

Čtěte také: Místo k oltáři pochodovali svatební hosté na hřbitov. Velmi smutný příběh rozpláče každého, kdo má city

Princezna bez bot

Fotografie, která se objevila na internetu, ovšem prolomila určitá tajemství. Princezna je na ní vyobrazena bez bot a má na sobě průsvitnou halenku, pod kterou můžete vidět spodní prádlo. Její úsměv je stále s ní, a právě takto chtěla vypadat na oficiálním portrétu. Jde ovšem o portrét, který má s princeznou Dianou opravdu velmi málo společného.