Přijít o všechno, co máte, pouze kvůli jedné chybě? I to se stalo!

Tímto článkem by chtěli Mark Higginson a Becky Jenk upozornit všechny lidi, aby si dávali pozor na chyby, jaké udělal tento mladý pár, jimž osud nadělil nepříjemné překvapení v podobě potrestání a životní lekce. Bohužel tímto omylem přišli o vše. Mějte oči otevřené a přemýšlejte třikrát, než jednou provedete. Provedení může být nevratné. Jistě stojí za to si tento příběh přečíst, abyste věděli, že i v této situaci byste měli být co nejvíce obezřetní a neměli byste všem důvěřovat. Jak praví staré pořekadlo: Důvěřuj, ale prověřuj!

Reklama

Mart a Becky udělali zásadní chybu

Markovi a Becky se narodila překrásná dcera, a tak se rozhodli přestěhovat z bytu do většího domu. Mark by měl kratší cestu do práce a dítě by mělo více prostoru pro hraní. Pár začal své plány realizovat – koupě domu, papíry, peníze a celkové přestěhování. Becky chtěla svému muži pomoci a našla přepravní společnost, která by jim všechny jejich věci odvezla do nového domu. Becky moc dlouho nehledala, brzy našla velkou společnost, která měla dobrou reklamu, a dokonce i recenze na Facebooku. Jakmile si všechno pročetla, přišla jí firma důvěryhodná, a tak si ji objednala i ona. Bez dlouhého přemýšlení a jakéhokoliv zaváhání Becky zavolala stěhovací firmě a domluvila s nimi den a přesnou hodinu stěhování.

Reklama

Osudný den

V domluvený den přijeli dva muži velkou dodávkou a za pouhou třičtvrtě hodinu měli vše naložené v autě. Becky říká: Zdálo se mi, že někam spěchají, ale říkala jsem si, že mají další klienty, a tak musíme vše urychlit. Navíc tento opatrný spěch vypadal jako známka profesionality. Žena utíkala za muži na ulici, že jim upřesní přesnou adresu, ale bohužel ujeli. Vše, co rodina měla, bylo v celém kamionu – nábytek, oblečení, dokumenty, doklady, rodinné fotografie a dokonce hračky jejich dítěte. Žena se rozhodla ihned kontaktovat policii, ale to nepřineslo žádné výsledky. Becky a Mark říkají: Nikdy jsme neplakali tolik, co v onen osudový den. Bohužel je pryč vše, hračky, ale i zásnubní prsten. Zlomili nám srdce. Nábytek si člověk koupí, ale rodinné vzpomínky již nekoupíte. Proto žádáme všechny, aby na sociálních sítích byli velmi obezřetní a nevěřili všem.   

Reklama