Tomuto zvláštnímu páru se lidé smáli.

Co je na tomto novomanželském páru tak zajímavého? Možná vás to překvapí, ale velmi zvláštní je právě jejich vzhled. Když se podíváte na svatební fotografii, první, co vás praští do očí jistě bude velikost ženy a malý muž, ke kterému se žena při novomanželském políbení musela jistě shýbat.

Reklama

Možná vás zarazí i to, že ani jeden z páru neoplývá krásou. Na každém z nich je něco zvláštního. A právě to je kouzelné. Protiklady se přitahují, a tak si vysoká žena vzala podprůměrně vysokého muže. A co je na tom špatného? Přeci vůbec nic, ať jim láska vydrží až za duhový most!

Reklama

Fotografie novomanželů

Už je to pár let, co se na internetu objevila fotografie novomanželů, která vzbudila vášnivou diskusi. Tato fotografie putovala internetem na různých sociálních sítích i internetových stránkách. Novomanželský pár na fotografiích se stal předmětem mnoha bouřlivých diskusí, ale také výsměchu a pochybnostem.

Našli se lidé, kteří tuto fotografii nepovažovali za skutečné zobrazení, ale za fotografii upravenou photoshopem. Čas ovšem ukázal, že se tato skupina lidí mýlila. Jedná se o skutečnou fotografii skutečných lidí. Každý z nich je úplně jiný, ale váže je k sobě bezmezná láska a oddanost. Ve svém vztahu jsou i po několika letech nadále šťastní a spokojení. Právě tento vztah můžeme brát jako důkaz toho, že se protiklady opravdu přitahují.

Reklama

Dnes už jsou z nich rodiče

Jejich vztah vydržel až dodnes. Dokázali odolat veškerým nepříjemným vnějším vlivům svého okolí i široké veřejnosti. Dokonce jsme se nedávno dozvěděli, že se tento pár stal rodiči. Vysoká a prostorově rozměrná žena porodila svému hubenému a nízkému manželovi s dětským obličejem krásnou dceru.

Zda bude dcera postavou podobná své matce, nebo svému otci, zůstává zatím ve hvězdách. Jasné ale je, že se dívce dostane možnosti vyrůstat v podnětném prostředí plném lásky a péče. Oba rodiče se na narození dcery velmi těšili a jejich láska a spokojenost vyzařuje až do širokého okolí.

Reklama