Nastala zvláštní událost a pes zachránil kočku

Nejen lidé jsou hodni tomu, aby pomáhali zvířatům a druhým lidem. I zvířata jsou schopní a ochotní vykonávat dobré skutky. Právě toho je důkazem tento zlatý retrívr, který zachránil život kočce, donesl ji domů a postaral se o ni. I zvířata mají city, potřebují se cítit užiteční a chtějí pomáhat. Když je to v jejich silách, vždycky přiběhnou pomoci, a zejména psi, kteří to mají v sobě od přírody. Stojí po boku člověka, kterému všestranně pomáhají a dokáží pomoci i ostatním zvířátkům.

Hrdina dne

Není žádným tajemstvím, že zrovna psi a kočky nejsou považováni za přátele. Když ale někdo potřebuje pomoci, jde veškeré zaujetí stranou. V dnešním moderním světě nepoznáme superhrdiny podle superschopností síly, čtení myšlenek, rychlosti a dalších, ale jen podle toho, že neváhají pomoci ostatním v nouzi. A právě takovým hrdinou je náš zlatý retrívr, který se bez váhání rozhodl zachránit malé a vysílené koťátko.

Zlatý retrívr si to vykračoval po chodníku u silnice, když si všimnul vysíleného, zesláblého a hladového malého koťátka, které se povalovalo na kraji silnice a nemělo sílu na to, aby se dostalo alespoň na chodník. Pes se rozhodl koťátku pomoct, došel k němu, chytil ho opatrně zuby a odnesl jej so svého domova, kde čekal na příchod svého pána. Když se majitel vrátil domů a našel u psa v pelechu vysílené kotě, okamžitě se rozhodl jednat a kotě nakrmil.

Čtěte také: Umírající kráva je vděčná muži, který se postará o její mládě

Hledání nového domova

Pán se nejprve rozhodl najít koťátku dobrý domov, kde se bude mít dobře a bude o něho postaráno. Kotě se ale natolik spřátelilo se psem, že mu bylo líto tyto dva kamarády od sebe oddělit, nakonec si kotě získalo i srdce pána a zůstalo bydlet s nimi. Získalo tak střechu nad hlavou, hodnou rodinu a spoustu lásky. Kotě dostalo jméno Kitty a žije spokojený život se svým čtyřnohým zachráncem. Dvounožec ho má také velmi rád a moc pěkně se o ně oba stará.

https://youtu.be/nO5cO4L6DCk