Chlapec trvá na tom, že má ve škole dvojče. Fotografie rodiče šokovala

Myles je zcela běžný malý chlapec, který chodí do školky a má své kamarády. Jednou přišel domů a řekl rodičům, že je přesvědčený, že vypadá úplně stejně jako jiný chlapec v jeho třídě. Byl si tím naprosto jistý a neustále o tom doma mluvil. Nakonec se chlapci dokonce oblékli úplně stejně, šli do školky a jejich učitel se rozhodl, že je vyfotí. Není se čemu divit, protože vypadali jednoduše skvěle. Dva malí chlapci v kostkovaných košilích vypadali doopravdy stylově.

www.facebook.com

Matka byla zmatená

Jeho matka Britney Tankersley nejdříve váhala, jestli by se neměla spojit s matkou druhého dítěte. Neměla tušení, kdo je onen spolužák, ani jak vypadá. „Neustále tvrdil, že vypadají úplně stejně. Oba prý mají hnědé oči a oba mají tmavé vlasy. Byl prostě neoblomný,“ napsala Britney ve svém příspěvku na Facebooku, který se stal velmi rychle virálním. Byla sice podrážděná, ale nakonec se spojila s matkou druhého chlapce a zjistila velikost oblečení, které má koupit na Twin Day do školky. V obchodě našla dvě krásná flanelová trička a koupila je.

www.facebook.com

Fotografie jako důkaz

Když přišel čas Twin Day (Den dvojčat), Britney požádala učitele, aby jí zaslal fotografii výsledku jejich snažení. Zůstala na fotografii zírat naprosto ohromená. Děti si totiž nejsou vůbec podobné, ale Myles to neviděl. Ve skutečnosti je jeden z nich bílý a druhý černý. Chlapci to bylo ale úplně jedno, protože se jednalo o jeho dobrého přítele a všímal si jen věcí, které mají společné.

Čtěte také: Hned v prvním dílu Survivoru zkolabuje první soutěžící! Co se přihodilo?

www.facebook.com

Matka po chvilce zírání na fotografii začala plakat. Všichni bychom se měli dívat na svět očima pětiletého dítěte. Bez předsudků. „To je ta nejsladší věc na celém světě,“ připsala Britney ke svému příspěvku. A má rozhodně pravdu. Kéž by se více z nás dokázalo dívat na lidi kolem sebe podle toho, jací jsou a ne podle toho, jak vypadají. Jeho bezprostřední chování ji potěšilo a zahřálo u srdce. Stejně jako celý internet.