Nevěsta předala manželovi netradiční dárek, který ho rozplakal

Svatba je nádherný okamžik v životě každého páru. Jde o jeden z nejdůležitějších dnů, které se svým partnerem zažijete. Během oslavy lásky mezi dvěma lidmi novomanželé často nezapomínají ani na svatební dary. Každý z nich se samozřejmě snaží připravit speciální a nezapomenutelné překvapení pro svou drahou polovičku. Některé dary mají velmi hluboký příběh. Zvolit takový dar není nikdy jednoduché, ale pokud svého partnera dobře znáte, jistě najdete ideální věc, která ho potěší.

Netradiční dar k velkému dni

Katie a Derek se již znali několik let, strávili spolu spoustu času a znali navzájem své rodiny. Znali také velmi dobře rodinné příběhy obou rodin. Příbuzní na jejich svatbu netrpělivě čekali, ale nakonec se dočkali. Vše bylo konečně připraveno, nachystáno a všichni se těšili na krásný obřad, který je čekal. Nevěsta ovšem měla ještě jeden důležitý úkol: vybrat dárek pro manžela.

Nezapomenutelný dárek

Katie velmi dlouho přemýšlela o svatebním daru pro svého milého. Chtěla ho překvapit a udělat mu radost, ale zároveň mu chtěla dát neobvyklý dárek, který by mu přinesl radost, ale byl také jedinečný a nezapomenutelný. Žena si vzpomněla na tragickou událost, která se stala v rodině ženicha před několika lety.

Čtěte také: Influencerka Lucie Levá potvrdila návrat rakoviny po Aničce Slováčkové, při operaci přišla o část jater

Při tragické nehodě zemřel 12letý chlapec, Derekův bratr. Jeho rodiče se přitom rozhodli k úžasné věci. Darovali jeho orgány těm, kteří je potřebovali. Katie musela jít dlouhou cestou a udělat mnoho kroků, aby našla osobu, která žila díky srdci malého chlapce. Její hledáno sice trvalo dlouho, ale mělo úspěšný konec. Nakonec se setkala s Grace, která dostala srdce ženichova bratra.

Netradiční host na svatbě

Katie se rozhodla poznat Grace na svatbu a její přítomnost dát manželovi jako dárek. Na svatební oslavě se dívka objevila se stetoskopem, což mnohé hosty velmi překvapilo. Dívka se setkala s ženichem a řekla mu svůj životní příběh, ukázala na přívěsek s obrazem svého kardiogramu po transplantaci srdce.

Grace následně podala ženichovi stetoskop a požádala ho, aby se zaposlouchal do jejího srdce, které před lety patřilo jeho bratrovi. Derek i ostatní hosté byli dojati a rozplakali se. Tento příběh je skutečně dojemný a je vidět, že žena svého budoucího manžela skutečně dobře zná a projevila mu lásku tímto úžasným způsobem. Takovou manželku by si jistě přál každý muž.