Z lesa byly slyšet podivné zvuky. Nakonec přišlo překvapení

Je to příběh, který vezme za srdce nejen milovníky lidí a zvířat. Jestli máte v sobě alespoň trochu empatie, uvidíte, že vás tento příběh buď rozpláče, nebo rozčílí. V každém případě se jedná o něco, co by se nemělo odehrávat denně, protože tím trpí nejen samotná zvířata, ale také lidé.

Běžec slyšet zvláštní zvuky

Na jedné z běžeckých tratí slyše běžec zvláštní zvuky, které vycházely z lesa. Byly velmi hluboko ukryté, a tak se běžec rozhodl prozkoumat toto místo druhý den ráno. Nakonec našel původ těchto zvuků, a byl velmi překvapený, koho tam našel. Byla tam fenka přivázaná ke stromu. Kolem sebe neměla nic, seděla v hustém křoví a nemohla se ani hnout.

Běžec musel jednat velmi rychle, proto ihned uvědomil organizaci, která se zabývá ochranou a záchranou takových psů, které někdo vyhodil na ulici nebo do lesa. Opuštěných psů po světě běhá velmi mnoho a většinou si jich nikdo nevšimne. Tomuto pánovi ale nebyl osud fenky lhostejný a to jí zřejmě zachránilo život.

Čtěte také: Skupina mladých Egypťanů znásilnili 13ti letou dívku na veřejných toaletách!

Fenka byla agresivní, po chvíli ale pochopila, že ji nikdo neublíží

Fenka prožila asi velmi těžké chvíle, protože na záchranáře vrčela a celkově působila agresivním dojmem. Dostala jídlo, vodu a také spoustu trpělivosti a lásky, takže si nakonec uvědomila, že tito lidé ji nebudou ubližovat a může jim důvěřovat. Postupně se její strach ztrácet a bylo pak načase hledat ji nového pána. Není to těžké, protože lidí, kteří chtějí pejska, je mnoho.

Bohužel ale většinou netuší, co taková výchova a starost o psa obnáší. I pes, který měl panickou hrůzu z lidí, může najít lásku mezi svými pány, kteří se o něj dokážou postarat. Někdy je to těžké a je potřeba vytrvat i několik měsíců, odměnou ale bude bezpodmínečná láska vašeho psího přítele. Ti, kteří psa vyhodí na ulici nebo ho přivážou k plotu a nedají mu ani vodu nebo nezajistí podmínky do doby, než ho najde někdo jiný. Dnes ale existují útulky pro zvířata, kam je můžete dovézt.