Nešťastný pes po smrti své paní odmítl opustit její hrob

Psi jsou neuvěřitelně věrní tvorové, což nám dokazují každý den svou láskou a přítomností po našem boku. V Ekvádoru se jednoho dne stalo něco neuvěřitelného. Žena jménem Maria Isabel Benites Chamba ve věku 95 let zemřela, což není velkým překvapením. Její pes se s tím ale odmítl smířit a nechtěl opustit její na pohřbu její rakev.

Milovaný pejsek a věrný přítel

Pes jménem Bumer se připojil k rodině a přátelům na posledním rozloučení s Marií. Chtěl se s ní rozloučit jako ostatní a vzdát jí úctu. Jednalo se ovšem o velmi věrného přítele, a proto ji nechtěl ani po její smrti opustit. Během celého obřadu zůstal po jejím boku, stejně jako to dělal, když byla ještě Maria naživu.

https://en.newsner.com/

„Byla vidět loajalita a náklonnost, která existovala mezi ní a jejím psem,“ řekl mluvčí pohřebního ústavu magazínu The Dodo. „Vždy tam byl se svou majitelkou.“ Po obřadu se vytvořil klasický průvod, který následoval Mariinu rakev na hřbitov, kde byla uložena k odpočinku. Rakev převážel pohřební vůz a právě v tuto chvíli Bumer naskočil do zadní části vozu, posadil se vedle rakve a odmítal odejít.

Čtěte také: Starší žena neměla na zaplacení nákupu, když jí přišel na pomoc anděl

Poslední rozloučení s milovanou maminkou

„Než naskočil do auta, obíhal kolem pohřebního vozu, jako by chtěl říct: ‚Chci se jít rozloučit se svou mámou‘,“ řekl mluvčí pohřebního ústavu. Podle zaměstnanců pohřební služby byl malý, chlupatý pes naposledy viděn, když si ho vzala Mariina rodina a snažili se ho utěšit. Je nádherné vidět, jak byl pejsek věrný své paní a zároveň srdcervoucí vidět, jak těžce nese její smrt.

https://en.newsner.com/

Bohužel i takové případy mohou nastat a někteří majitelé nepřežijí své psi. Naštěstí tento pes má stále milující rodinu, která o něj bude pečovat. Každý v pokročilém věku, kdo si chce pořídit mazlíčka, by se nad touto možností měl zamyslet, protože jejich chlupatí kamarádi potom často končí v útulku. Příbuzní si je často nemohou nebo nechtějí vzít k sobě a psi i kočky končí bez domova.