Jak se zbavit bolesti žaludku nebo pálení žáhy?

Mnoho lidí má problémy s kyselostí žaludku, bolestmi nebo pálením žáhy, protože nedodržují zdravou stravu nebo se příliš rychle najedli. Těchto problémů se přitom můžete zbavit pomocí speciálního mléka, které byste měli pít po dobu 9 dnů. Výraznou úlevu pocítíte již kolem pátého dne. Poté se vaše zdraví stabilizuje a budete se cítit mnohem lépe. Co byste měli udělat?

Přírodní prostředky pro prevenci a léčbu vředů

Jednou z možností, kterou můžete vyzkoušet, je hrst třešňové kůra, kterou nasypete do 1 litru vody. Vařte na mírném ohni po dobu 10-15 minut. Poté nechte vývar stát po dobu 8-10 hodin. Užívejte 1 sklenici tekutiny každé ráno na lačný žaludek. Po 1-2 týdnech vás bolesti přejdou a nebudete mít žádné problémy. Tuto metodu opakujte během celého roku.

https://chapchap.su/

Další možností je smíchat 5 polévkových lžic nasekaného jehličí, 2 polévkové lžíce nasekaných cibulových slupek a 2 polévkové lžíce drcených šípků. Tato kombinace může působit podivně, ale funguje skvěle. Vše propláchněte a vařte v 1 litru vody po dobu 5 minut. Zabalte hrnec do deky a nechte louhovat přes noc. Ráno přeceďte a pijte během dne místo vody. Léčbu podstupujte 3-4 týdny, abyste dosáhli nejlepších výsledků.

Čtěte také: Pohybující se skvrny před očima: vídáte je často? Zpozorněte

Žaludek zklidní třezalka i směs koření

Smíchejte 1 sklenici třezalky a 2 šálky slunečnicového oleje. Tuto směs nechte vařit 6 hodin ve vodní lázni. Poté sceďte a vypijte jednu polévkovou lžíci vždy 30 minut před jídlem. Po 2 týdnech se budete cítit mnohem lépe a všechny bolesti, nevolnost, závratě i slabost rychle zmizí. Tato možnost je velmi jednoduchá, ale ne každému bude vyhovovat chuť této směsi. Rozhodně byste ji ale měli vyzkoušet.

https://chapchap.su/

Další metodou proti žaludečním vředům a žaludku s vysokou kyselostí, je směs koření. Smíchejte 1 díl lněného semínka, kořenu lékořice, oddenku kalamusu a listů máty peprné. Jednu polévkovou lžíci této směsi zalijte sklenicí studené vody a nechte louhovat po dobu 2-3 hodiny. Poté pár minut vařte a pokračujte v louhování, dokud nebude tekutina studená. Užívejte 1 sklenici 3-4krát denně před jídlem nebo 40-60 minut po jídle. Hodně se vám uleví a nebudete mít problémy s trávením.

Co dělat pro spolehlivou prevenci žaludečních vředů?

Na prevenci vředů byste se měli soustředit na jaře (březen, duben) a na podzim (říjen, listopad). V obchodě s bylinami můžete sehnat sušené květy měsíčku lékařského. Vezměte 20-25 sušených květů a zalijte ½ litrem vody. Vařte na mírném ohni po dobu 5-6 minut a nechte 2-3 hodiny louhovat. Nakonec vývar sceďte a pijte každý den před jídlem. Jestli nemáte dostatečné množství květů, můžete uvařit ty samé dvakrát po sobě. Získáte silný vývar a ušetříte peníze za extra květy měsíčku. Lék bude fungovat skvěle jako detoxikace a očista pro žaludek.

Zdroj: chapchap.su