Dojemná svatba svobodné matky, která si přála lepší život pro děti

Svobodní rodiče nemají jednoduchý život. Natalie je svobodná matka se sedmiletým synem. Žena se po dlouhou dobu snažila navázat vážný vztah s muži, ale žádného dlouho nenašla. Jednoho dne ale narazila na starého přítele ze střední školy. Ukázalo se, že má sám dvě děti a je to svobodný otec. Začali se znovu vídat a stala se z nich jedna velký rodina.

https://news-place.ru/

Staří přátelé se do sebe zamilovali

Oba přátelé se velmi rychle sblížili a obě rodiny se spojily v jednu. „Okamžitě jsem se zamilovala do Joea a jeho maličkých,“ řekla Natalie. „Ukázal mi, co to znamená mít rodina. Joe nás miluje tak moc, že se to někdy zdá neskutečné.“ Žena pro svého chlapce dlouho hledala skvělý mužský příklad a Joe byl pro něj dokonalý. Rylan a Joe se rychle stali přáteli. Joe ho vyzvedával ze školy, naučil ho hrát golf a jezdit na kole. Brzy společně trávili čas i bez chlapcovy matky.

https://news-place.ru/

Nezapomenutelný okamžik na svatbě

Pár se brzy rozhodl, že se vezmou. Při svatebním obřadu Joe složil svému nevlastnímu synovi slavnostní slib. Na tento okamžik nikdo z nich nezapomene do konce života. „Slibuji, že budu vždy s tebou jako otec, trenér a přítel, budu tě podporovat a chránit. Miluji tě,“ řekl Joe se slzami v očích. Tato slova se zapsala do vzpomínek všech přítomných a dojala mnoho lidí na sociálních sítích. Tento příběh se totiž stal velmi rychle virálním příspěvkem na Facebooku.

Čtěte také: Šikana na základní škole v Blovicích se vymkla kontrole! Případy řeší rodiče, inspekce i policie!

https://news-place.ru/

Kompletní rodina pro tři malé děti

Natalie a Joe mají nyní zcela kompletní rodinu. Společně nyní vychovávají dva chlapce, holčičku a užívají si přítomnost svého německého ovčáka. Jejich rodina je nyní nejen kompletní, ale také krásná a velmi šťastná. Přitom stačilo jen potkat starého přítele a dát mu ještě jednu šanci. Někdy není nic jednoduššího, než se podívat do svého okolí a najít si někoho, na koho jste již dlouho nepomysleli. Tyto náhody se často dějí a mohou skončit stejně dobře jako tento příběh.

https://news-place.ru/

Zdroj: news-place.ru