Zemřel jí manžel, ale našla syna, kterého dala před 32 lety k adopci. Život přináší neskutečné zvraty!

Život píše neskutečné příběhy, které by vydaly na mnoho knižních vydání nebo filmových zpracování. Leckdy se v nich aktéři ocitnou náhodně, v jiných případech jsou hybatelé událostí přímo oni sami. Janice Hoy osud nepřál, protože její manžel právě náhle zemřel. Propadl se na sněžném skútru do jezera a utopil se. Vdova truchlila nad jeho ztrátou, kterou umocnila ještě událost, která se odehrála před více než třiceti lety.

spotlightstories.co

Těhotná na prahu dospělosti

Janice se potkala s Earlem Strongem v době dospívání. Žila tehdy ve městě Courtice v Ontariu a záhy po jejich seznámení otěhotněla. Potrat v té době nepřipadal v tomto státě vůbec v úvahu, na druhou stranu se necítila na to vychovávat v sedmnácti letech dítě s Earlem, protože byli spolu krátce. Sami byli navíc ještě dětmi. Po dlouhém rozhodování se rozhodli dát syna k adopci. Po celý život svého rozhodnutí litovala a na syna každodenně myslela. „Byl tak krásný,“ dojímá se Janice ještě po letech.

spotlightstories.co

Šťastné manželství

Janice s Earlem zůstala, vychovali spolu další tři děti. Ani jeden ze synů ale netušil, že má ještě nejstaršího sourozence. Manželé se rozhodli, že jim tuto informaci sdělí až v době, kdy bude nejmladšímu šestnáct let. Mezitím Earl zadal údaje o sobě a své ženě do registru, aby jej mohl jejich syn kontaktovat. Bohužel se sám setkání se synem nikdy nedočkal. Při cestě na sněžném skútru na jezeru Sturgeon v Ontariu propadl pod led a zemřel. Janice se po jeho úmrtí zhroutila, navíc ji trápilo, že tenkrát dali s manželem prvního syna k adopci.

Čtěte také: Krásná Jitka Kocurová je již babičkou! Hádají se u koho vnučka bude!

spotlightstories.co

Vzkaz od „mámy“

Zdravotní stav Janice se neustále horšilo, následovaly terapie, protože trpěla depresemi. Ztráta manžela na ni dolehla plnou silou, navíc v sobě neustále dusila děsivé tajemství o prvorozeném dítěti. Rozhodla se kontaktovat adopční kancelář a zanechala svému synovi vzkaz: „Jsem Vaše biologická matka. Celý život čekám na tvou zprávu. Věřím, že se ozveš.“

spotlightstories.co

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Janice se po 32 letech se synem doopravdy setkala. A co víc? Bydleli od sebe po celou dobu jen 15 minut jízdy autem. Kevin Ferguson získal novou rodinu a rovnou tři sourozence. „Řekla jsem mu, jak moc ho miluji a jak velkou chybu jsem udělala,“ dodala Janice. Naopak Kevin je dodnes ohromen, jak si je se svými bratry podobný a rozhodně nelituje, že svou rodinu poznal.

spotlightstories.co

 Zdroj: spotlightstories.co