Osamělou vdovu v restauraci zaskočí tři mladí muži. Co se stalo?

Restaurace Brad’s Bar-B-Que v americkém Oxfordu v Alabamě je úžasným místem, kam chodí všichni místní na grilované jídlo. Jednoho dne tam přišla také postarší žena, aby si vychutnala jejich pokrmy. O chvíli později se přišli do stejné restaurace najíst také tři mladí muži. To, co se potom odehrálo, bylo nádherným gestem a důkazem, že dobří lidé stále existují.

Stará dáma již dlouho chodí do restaurace sama

Osmdesátiletá Eleanor Baker je vdova, která žije v Alabamě již jen se svým psem Rufusem. Její manžel před lety zemřel a ona od té doby chodí do restaurace sama. Žena si na to již zvykla, takže jí nepřijde podivné, že u stolu sedí sama. V restauraci si sedla k malému stolku, objednala si jídlo a začala si ho vychutnávat. Nic jí na tom nepřišlo zvláštního. A personál restaurace se nad tím také nepozastavil. Rufus byl její jedinou společností až do tohoto osudného dne.

Mladí muži se rozhodli najíst ve stejné restauraci

Jamario Howard a jeho přátelé si chtěli také pochutnat na grilovaných pochoutkách, které zde podávají. Jamario si ihned všiml, že žena sedí u stolu sama a napadlo ho, že je asi osamělá. Proto se rozhodl k ní přistoupit a zeptat se jí, jestli nechce mít nějakou společnost. Starší žena proti tomu nic neměla a všichni mladí muži si k ní přisedli. Všichni si společně užívali jídla a vzájemné společnosti. Stačila přitom jen jediná otázka a všichni čtyři zažili velmi nevšední večer s restauraci.

Čtěte také: Zamilovaný pár se vzal na veterinární klinice. Proč?

Laskavost nestojí ani korunu

Mladíci přiznali, že to od nich byl jen akt laskavosti. Nakonec to skončilo úplně jinak. Večer si doopravdy užili. Poslouchali příběhy paní Bakerové a přemítali společně o životě. Na konci večera měli pocit, že jsou její vnoučata.

Úžasně se bavili, i když pro ní jen chtěli udělat něco hezkého. Jejich životy se tímto setkáním navždy změnily a na starou dámu již nikdy nezapomenou. Jak je vidět, hodní lidé stále chodí mezi námi a projevit laskavost bude mít nakonec skvělý vliv i na toho, kdo ji poskytuje ostatním.

Zdroj: spotlightstories.co