Martin Dejdar odhalil kolik dostává za dabing jedné epizody Simpsonů! V porovnání s Amerikou to není ani …

Martin Dejdar je jedním z nejznámějších dabérů v České republice. Svým hlasem propůjčil život mnoha animovaným postavám, ale nejvíce je známý díky svému dlouholetému dabování postavy Barta Simpsona z populárního seriálu Simpsonovi. Nedávno se Martin Dejdar rozhodl odtajnit své příjmy za posledních 33 let a odhalit pravdu o svém úspěchu jako dabér.

View this post on Instagram

A post shared by Martin Dejdar (@martin.dejdar)

Začátky kariéry

Martin Dejdar začal svou kariéru jako dabér v mladém věku. Již ve svých 17 letech dostal nabídku na dabování jedné z animovaných postav a od té doby se jeho kariéra postupně rozvíjela. Svého prvního většího úspěchu dosáhl při dabování postavy Barta Simpsona, kterou ztvárňuje již 33 let.

Čtěte také: Muž natáčel svého malého syna. Potom objevil něco šokujícího!

Honorář za dabování Barta Simpsona

Dabování postavy Barta Simpsona přineslo Martinu Dejdarovi nejen obrovskou popularitu, ale také velmi lukrativní příjem. Martin Dejdar v nedávném rozhovoru pro podcast Hype-Cast prozradil, že dostává honorář ve výši 1500 Kč za jednu epizodu, kterou namluví.

Během jednoho svého pobytu v USA se setkal s americkými dabéry, kteří dostávají honoráře ve výši půl milionu dolarů za jednu epizodu Simpsonů. V porovnání s tím, co dostává Martin Dejdar, jsou tyto částky opravdu ohromující. Přesto si Martin Dejdar cení toho, že může dabovat Barta Simpsona a že si ho lidé spojují s touto ikonickou postavou.

Martin Dejdar se stal ikonou dabingu v České republice. Díky svému talentu a nezapomenutelnému hlasu je oblíbeným dabérem nejen mezi fanoušky animovaných filmů a seriálů, ale také mezi svými kolegy dabéry. Jeho práce je pro něj velkou vášní.

Idol pro mladé dabéry

Díky svému úspěchu a dlouholeté kariéře je Martin Dejdar vzorem pro mnoho mladých dabérů. Jeho příběh ukazuje, že tvrdá práce a talent se mohou vyplatit. Je také jedním z mála dabérů, kteří dokázali získat širokou popularitu a stát se známými jmény i mimo svět dabingu.

Další projekty

Martin Dejdar se neomezuje pouze na dabování Barta Simpsona. Má za sebou také mnoho dalších úspěšných projektů, včetně dabování postav v jiných animovaných filmech a seriálech. Dále se věnuje divadelní práci a moderování. Je to multitalentový umělec, který si dokáže najít uplatnění v různých oborech.