Bramborová mísa s kuřecím masem: Jídlo, které svou barvou a vůní poutá pozornost ještě předtím, než ho podáváte Hana Burkhardova6. 11. 201621. 7. 2022 Na vrch jde opět vrstva brambor, které rovněž osolíme a opepříme. Celé to posypeme nastrouhaným sýrem. Pečeme v předehřáté troubě na 175 stupňů a pečeme po dobu 45 minut. Dobrou chuť.Reklama Reklama Pokračování článku na předchozí stránce 1 2 < Sdílejte tento článek svým přátelům. Sdílet RECEPTY Mini sušenky s marcipánem vás překvapí svou chutí i jemností RECEPTY Non plus ultra sušenky si vychutnáte k Vánocům i po zbytek roku ZE ŽIVOTA Zakladatel a zpěvák Olympicu Petr Janda (82): Podezření na infarkt! Přijeli rovnou dvě sanitky! RECEPTY Úžasný recept na tradiční jablečný koláč jako od babičky ZE ŽIVOTA Martin Dejdar vyjádřil svůj pohled na generaci mladých herců! Chce, aby mladí respektovali zkušenější kolegy! ZE ŽIVOTA Vojta a Betty, z populární soutěže MasterChef, prožívají nejšťastnější období ve svém životě! Narodilo se jim miminko! ZE ŽIVOTA Herečka Tereza Ramba prochází zdravotní krizí! Postihla ji zákeřná meningitida, neboli zánět mozkových blan! RECEPTY České cukroví s krémem a rozinkami na sváteční stůl! ZDRAVÍ Octová nožní lázeň: Přírodní lék na 7 zdravotních problémů během 30 minut RECEPTY Neodolatelné jogurtové cukroví bez vajíček: křehké, voňavé a hotové raz dva