Bramborové placičky, které můžete jíst i po 22h a nepřiberete! Tenhle recept strčí do kapsy všechny bramboráky

Snídaně je základ dne. Toto pravidlo platí a vždy bude platit. První jídlo dne by mělo být nejsilnější, abychom nabrali potřebnou energii na celý den. Pokud nás navíc čeká náročný den, je snídaně naprostou nezbytností. Bez ní bychom mohli taky pěkně rychle skončit a někde například hlady zkolabovat, což určitě nikdo nechce. Z toho důvodu všem vřele doporučujeme, aby snídali kvalitní a vyváženou stravu, bohatou na všechny potřebné látky. Energii, kterou tak do sebe dostanete, vám bude po celý den prospěšná a všechno perfektně zvládnete. Pokud nevíte, co snídat, vyzkoušejte recept na báječný teplý sendvič s neodolatelnou chutí, připravený během chvilky.

Snídaně je základ

Jsou lidé, kteří nesnídají a první jídlo si dávají až někdy v poledne nebo odpoledne. Na první pohled to tak možná nevypadá a možná jim to ani nepřijde, ale pro organismus je to velká zátěž. Už od rána je v kalorickém deficitu a musí proto brát ze svých zásob. Jakmile potom dostane dávku jídla, většinu z něj uloží právě do vyčerpaných zásob, a tak se hezky tloustne a tloustne. Kdyby se ovšem člověk ráno hezky nasnídal a poté celý den pravidelně jedl, nic takového by se nestalo. A přitom takový chutný teplý sendvič je ideálním a rychlým řešením.

Potřebné ingredience

K jeho přípravě je potřeba mít nachystáno několik základních surovin a ingrediencí: 2 vejce, 200 g salámu, 100 sýru, 3 stroužky česneku, lžíci zakysané smetany, lžičku kečupu, krajíce chleba, sůl a pepř a zelené bylinky. Následně vše stačí jen upravit a můžete si dopřát perfektní a bohatou snídani, která vám dodá energii na celý den.

Čtěte také: Tak tyto kuřecí závitky jsou famózní! Nejenže pořádně zasytí, ta kombinace chutí ukojí i ten nejmlsnější jazýček!

Promíchat, namazat, opéct

Všechny ingredience kromě chleba pořádně promíchejte a dochuťte dle svého uvážení solí a pepřem. Klidně přidejte i zelené bylinky, jste-li na ně zvyklí. Dobře promíchanou směs namažte na krajíc chleba. Rozpalte si pánev a chleba směsí dolů na ni položte. Zlehka opékejte a poté opatrně přetočte na druhou stranu. Příjemně teplý sendvič vám příjemně nastartuje den.