Bulharský odborník na výživu varuje: „Stáří není přirozený proces, nýbrž důsledek naší stravy!“

Profesor Hristo Mermerski je bulharský odborník na výživu a autor desítek knih o zdravé výživě. Věří, že stárnutí není přirozený proces, ale nemoc! My samy přivádíme naše tělo do žalostného stavu a poskytujeme mu různé nemoci.

[hana-code-insert name=’google‘ /]Profesor naléhavě vyzývá k pečlivému sledování stravy: „Jezte správně, užijte si každou chvíli života – a budete zdravý!“

Čtěte také: Lodní kontejner, který zvenku vypadá dost obyčejně: Uvnitř ale překvapí famózním bydlením, které by mohli závidět i milionáři! – celá stavba mě vyšla na pár korun

Hristo Mermerski identifikoval několik hlavních produktových skupin, které by měly být v denním menu každé osoby: zelenina, ovoce, jogurt a víno. Ano, ano, je to alkoholický nápoj, ale neměl by se zneužívat. Profesor je přesvědčen, že pokud jsou tyto potraviny zahrnuty do stravy, urychlí se metabolismus, a v důsledku toho se podpoří pozvolný úbytek hmotnosti.

Zdravá výživa pro hubnutí

Jogurt

Budete překvapeni, když zjistíte, že mnoho lidí v Japonsku, Číně a Koreji začíná svůj den s tímto produktem již několik století.

Zde je recept na snídani. Do jogurstu si přidejte 1 lžíci jablečného pektinu, stejné množství medu, 1 čajovou lžičku skořice a 40 kapek propolisové tinktury. Pokud máte velký hlad, můžete přidat 1 banán.

Zelenina

Připravte si pravidelně salát z mrkve, česneku a přírodní zakysané smetany. Toto jídlo bude nejlepší náhradou za drahé lékárnické vitamíny. Chcete-li udělat salát, nastrouhejte si jednu velkou mrkev a k tomu 2-3 stroužky česneku. Zkombinujte všechny přísady a na závěr přidejte zakysanou smetanu.

Víno

Látky obsažené v červeném víně mohou zpomalit proces stárnutí nejen kůže, ale celého organismu. Každý den byste měli vypít více než 50 g suchého červeného vína. Tento nápoj můžete také použít jako doplněk k masovým pokrmům.

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Cukry

Na počátku minulého století lidé jedli pětkrát méně cukru než nyní. Stali jsme se rukojmími stravitelných sacharidů. Cukr je všude: v sycených nápojích, džusech, sladkostech i pečivu. Profesor vyzývá, abyste odmítali nadměrnou spotřebu škodlivých sacharidů.

Sdílejte s přáteli tyto užitečné rady profesora Mermerskiho, ujistěte se, že je inspirujete ke změně!