David Hampl
13 května, 2020

Máte rádi dobré věci a rádi si připravujete dobroty? Máte málo času na pečení dortů, buchet nebo koláčů? Pokud ano, pak je tento recept pro vás jako dělaný. Zabere vám jen krátkou chvíli, a přitom bude chutnat naprosto božsky. Připravuje se už dlouhá léta a zatím nikdy nezklamal. Tato nejlepší bublanina světa chutná božsky a je tak lahodná, že už nebudete chtít jinou. Pojďte vyzkoušet jednoduchý recept, který se stane součástí vašeho kuchyňského bohatství. Neváhejte už ani vteřinu.

Orgastická chuť

Lahodné moučníky, dezerty, koláče, buchty a další dobroty, jsou populární po celém světě. Nejčastěji nám je připravují babičky, protože za ta léta už mají recepty naprosto vyšperkované. Přesně taková je i naše dnešní bublanina. Její lahodná chuť vás dovede k orgastickým chuťovým zážitkům, které se budou neustále opakovat. Pokud to chcete zažít na vlastní kůži a ochutnat božskou bublaninu, stačí si ji připravit podle jednoduchého receptu.

Suroviny na přípravu

Pro přípravu budete potřebovat následující ingredience a suroviny: 2 hrnky polohrubé mouky, ½ kypřícího prášku, 1 hrnek cukru krystal, ½ hrnku mléka, ½ hrnku oleje, 3 vajíčka, špetku soli, ovoce (ideálně čerstvé). Prakticky se jedná o klasické suroviny na přípravu moučníku, nicméně postup může být jiný.  

Postup výroby

Všechny přísady kromě čerstvého ovoce smíchejte v míse a vytvořte tak konzistentní hmotu. Následně si vymažte plech a posypte ho moukou. Na plech rozprostřete tuto hmotu a navrch vyskládejte kousky ovoce obalené v mouce. Plech vložte do trouby a pečte až 40 minut při teplotě 150 stupňů. Pak už jen nechte vychladnout, posypte moučkovým cukrem a podávejte. Samozřejmě můžete zvolit jakýkoliv druh ovoce, ale zejména jahody nebo meruňky bývají velmi časté a pro bublaninu se hodí asi nejvíce. Podělte se o recept se svými přáteli a přispějte k lepší náladě mezi lidmi. Dobrou chuť přejeme.

Sdílejte článek