Celý život jste dělali řízky špatně. Tato metoda bez mouky učiní smažené maso 100krát lahodnější! -
Menu

Celý život jste dělali řízky špatně. Tato metoda bez mouky učiní smažené maso 100krát lahodnější!

Kuřecí maso je velice často používané a také zdravé. Jedná se o dietní a přesto velice výživnou stravu. Na internetu i v klasických kuchařkách najdete mnoho způsobů, jak ho připravit. Nyní vám ukážeme velice zajímavý recept, který se značně liší od tradičního českého pojetí pečení takzvaně „na sucho“, kdy maso bez obalu ztratí všechnu šťávu, nebo v podobě řízků, které jsou smažené a ne příliš zdravé. Tento recept umožňuje péct kuřecí prsa v obalu, aby zůstala šťavnatá, a zároveň neobsahuje ani trošku mouky.

Co budeme potřebovat?

Pokračujte ve čtení článku na další stránce

1
2

Líbil se vám článek?

Tisk
RECEPTY

Doposud jste dělali kuřecí vývar naprosto špatně. Zde je návod,…

Kuřecí polévka je oblíbenou pochoutkou po celém světě. Každý ji dělá podle sebe a mnohé recepty se tak mohou lišit.…
RECEPTY

Do tohoto univerzálního karamelového krému se zamilujete! Za málo peněz…

Toužíte po něčem dobrém, krémovém a sladkém? Máme pro vás recept na krém, který vás těchto tužeb velmi rychle zbaví.…
RECEPTY

Rozřízla kuřecí prsa a začala je plnit touto směsí ze…

Pokud nevíte, co dobrého si udělat k jídlu nebo čím potěšit rodinu a své hosty, vsaďte na jistotu. Tou je v současné…
RECEPTY

Takový hovězí vývar jste zaručeně ještě nejedli, přitom je 3x…

Klasický hovězí vývar zná každý. Jedná se o recept, kde se používá hlavně maso a kořenová zelenina. My vás naučíme…
RECEPTY

Z obyčejných palačinek se stane ohromná dobrota. Do těsta přidejte…

Máte rádi palačinky a často si je děláte jen tak? Mohou se po nich vaše děti utlouci? Pokud ano, tak…
RECEPTY

Lahodná polévka před výplatou. Za 30 Kč připravíte hrnec, ze…

Kdo by neznal klasickou bramboračku. Polévka, která má v naší zemi velmi dlouhou tradici je oblíbenou pochoutkou spousty lidí. Každý má…