Celý život jste dělali řízky špatně. Tato metoda bez mouky učiní smažené maso 100krát lahodnější! -
Menu

Celý život jste dělali řízky špatně. Tato metoda bez mouky učiní smažené maso 100krát lahodnější!

Kuřecí maso je velice často používané a také zdravé. Jedná se o dietní a přesto velice výživnou stravu. Na internetu i v klasických kuchařkách najdete mnoho způsobů, jak ho připravit. Nyní vám ukážeme velice zajímavý recept, který se značně liší od tradičního českého pojetí pečení takzvaně „na sucho“, kdy maso bez obalu ztratí všechnu šťávu, nebo v podobě řízků, které jsou smažené a ne příliš zdravé. Tento recept umožňuje péct kuřecí prsa v obalu, aby zůstala šťavnatá, a zároveň neobsahuje ani trošku mouky.

Co budeme potřebovat?

V současné době najdete mouku opravdu všude. Na jednu stranu je i ona součástí pestrého jídelníčku, na druhou stranu rozhodně není nutné ji konzumovat v tak velké míře, jako tomu je v naší společnosti. Dokonce nenajdete příliš receptů, kdy se neobjevuje i v mase. Ukážeme vám proto recept, kde žádnou mouku nenajdete. Budete překvapeni, jak snadno ji lze nahradit a jak je výsledek chutný. Tento recept je navíce velice rychle uvařený a nezabere vám příliš času. Připravíme si:

Pokračujte ve čtení článku na další stránce

1
2
Tisk
Nezařazené

DNES ŽIVĚ: Tragická nehoda se stala osudovou v jejich životech,…

Život nám uštědřit hodně nepříjemné zprávy, na které mnohdy nejsme vůbec připraveni. Je to velmi náročné občas zjistit, že ne…
Nezařazené

Zhubnout 1kg každých 48 hodin: Tento lahodný citronový elixír bojuje…

Léto se blíží, a proto se mnoho lidí snaží dostat se znovu do formy, aby se za sebe a své…
Nezařazené

Zhubnout až 23 kg za 54 dní: Tento citronový elixír…

Léto klepe na dveře, a proto se mnoho lidí snaží dostat opět do formy. Posilovny jsou plné, parky jsou plné…
Nezařazené

Soused začal na zahradě kopat jámu a do ní dávat…

Čerstvá zelenina je základem každého dobrého a zdravého jídla. Chcete-li žít zdravě, je nutné zařadit do svého jídelníčku více zeleniny,…
Nezařazené

Zbavte se 98,9% pesticidů a chemie z ovoce a zeleniny…

Léto je za dveřmi a jaro je tu stále s námi. Tato období přímo svádí k tomu, abychom baštili více zeleniny a…
Nezařazené

Zde je důvod, proč byste měli začít sázet hřebíček do…

Jistě jste si už všimli, že kolem nás poletuje čím dál více hmyzu, který umí být mnohdy velmi otravný. Bude…