Česnekový sirup – přírodní antibiotikum

Česnekový sirup – přírodní antibiotikum

Česnek je přírodní antibiotikum, které posiluje odolnost organismu a slouží jako pomocná látka při léčbě nachlazení a chřipky.

Co tak vyzkoušet si česnekový sirup?

Léčivé vlastnosti česneku již znali naše babičky ..

Proto se nebránili jeho dennímu pojídání iv syrovém stavu ..

Nejednou jsem viděla tu mou, jak si plátky z česnekového stroužku pečlivě ukládala na chlebíček s máslem ..

V česneku obsažený allicin mě silný baktericidní účinek

takže je to opravdu přírodní antibiotikum.

Pokud ho skutečně nechcete jíst syrový, vyrobte si tento sirup, a během chřipkového období, nebo jen tak preventivně jej můžete užívat.

Pokud jste dostali rýmu, nebo vás už chřipka překvapila,

jistě vám pomůže urychlit léčbu.

Při jakých onemocněních se sirup doporučuje užívat:
oslabená imunita
infekce horních a dolních cest dýchacích
nachlazení a chřipka
Potřebné ingredience na přípravu sirupu:
2 – 3 česnekové hlávky
6 lžic medu
3 citrony
1 šálek studené vody (převařené, nebo minerální)
Sirup si připravíme tak, že si protlačíme očištěn česnek,

vymačkáme šťávu z citronu,

a vše zalijeme medem ..

Takto připravenou směs necháme 24 hodin odstát ..

Pak zalijeme vodou a přecedíme přes gázu ..

Pokud máte odvahu, nemusíte cedit ale sirup užívejte is kousky česneku ..

Užívejte denně alespoň 2 x po jedné polévkové lžíci ..

pokud vás už nemoc zastihla i vícekrát denně ..

print