Chystáte-li snídaňový bufet, pak tam nesmí chybět tyto famózní Slaninové rolky plněné míchanými vajíčky se sýrem!

Pokud plánujete nachystat snídaňový bufet, pak tam tyto famózní Slaninové rolky nesmí chybět. Díky tomu Váš bufet bude úplný a snídaně vydatná, plná bílkovin.

Rolky jsou velmi jednoduché na přípravu! Víceméně, až na pár kroků, postupujete jako obvykle při přípravě klasických míchaných vajíček. Určitě proto doporučujeme připravit. Nepotřebujete k tomu ani žádné speciální suroviny!

Co budete potřebovat?

  • 6 větších vajec
  • 2 PL mléka
  • 1/4 ČL česnekového prášku
  • špetku soli
  • čerstvě mletý černý pepř
  • 1 PL másla
  • 1 PL čerstvé pažitky, najemno nasekané
  • 18 plátků slaniny
  • 2 šálky drceného Cheddaru

[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?

  1. Ve velké misce si smíchejte vejce, mléko a česnek, sůl a pepř.
  2. Za mírného tepla si v pánvi rozpusťte máslo.
  3. Poté přidejte vejce, která si připravte míchaná, cca 3 minuty.
  4. Na závěr nezapomeňte přimíchat čerstvou pažitku.
  5. Na prkénko si vyložte tři proužky slaniny. Ty posypte cheddarem a míchanými vajíčky.
  6. Naplněnou slaninu poté opatrně zabalte do rolky.
  7. Takto postupujte se všemi zbývajícími surovinami.
  8. Slaninové rolky poté umístěte na pánev a při střední teplotě si ji připravte ze všech stran dokřupava.
  9. Hotové rolky doporučujeme umístit na papírovou utěrku, která rolky zbaví přebytečného tuku.
  10. Podávejte teplé.

Čtěte také: 10+ vynálezů, které by Vás nikdy nenapadlo použít za jiným účelem, než pro který byly stvořeny! Přitom Vám to enormně ulehčí život!

Dobrou chuť přejeme!