Pokud plánujete nachystat snídaňový bufet, pak tam tyto famózní Slaninové rolky nesmí chybět. Díky tomu Váš bufet bude úplný a snídaně vydatná, plná bílkovin.
Rolky jsou velmi jednoduché na přípravu! Víceméně, až na pár kroků, postupujete jako obvykle při přípravě klasických míchaných vajíček. Určitě proto doporučujeme připravit. Nepotřebujete k tomu ani žádné speciální suroviny!
Co budete potřebovat?
- 6 větších vajec
- 2 PL mléka
- 1/4 ČL česnekového prášku
- špetku soli
- čerstvě mletý černý pepř
- 1 PL másla
- 1 PL čerstvé pažitky, najemno nasekané
- 18 plátků slaniny
- 2 šálky drceného Cheddaru
[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?
- Ve velké misce si smíchejte vejce, mléko a česnek, sůl a pepř.
- Za mírného tepla si v pánvi rozpusťte máslo.
- Poté přidejte vejce, která si připravte míchaná, cca 3 minuty.
- Na závěr nezapomeňte přimíchat čerstvou pažitku.
- Na prkénko si vyložte tři proužky slaniny. Ty posypte cheddarem a míchanými vajíčky.
- Naplněnou slaninu poté opatrně zabalte do rolky.
- Takto postupujte se všemi zbývajícími surovinami.
- Slaninové rolky poté umístěte na pánev a při střední teplotě si ji připravte ze všech stran dokřupava.
- Hotové rolky doporučujeme umístit na papírovou utěrku, která rolky zbaví přebytečného tuku.
- Podávejte teplé.
Dobrou chuť přejeme!