Není čas a nemůžete být u sporáku dlouhou dobu? Tak si připravte „Líného Napoleona“ během 20 minut, všichni od Vás budou chtít recept!

Přidejte mléko

Jakmile jsou vejce hotová, je na místě si připravit také mléko. To nejprve dejte ohřát, ale nevařte ho. Jakmile je mléko teplé, již ho pomalu přilijete do oné vaječné směsi. Je zcela pochopitelně nutné, aby se vše dokonale a také adekvátně rozmíchalo, díky čemuž vznikne ta pravá konzistence, která je základem připravovaného krému. U něho nelze zapomínat také na to, že mléko je ideální přivádět do lehkého varu, a následně stále míchat. V tu chvíli by měla konzistence houstnout a vše bude pomalu ale jistě připomínat pudink. To ukazuje na to, že se vám dílo pomalu ale jistě daří.

Vytvořte krém

Jakmile začne celá směs na plotně pomalu ale jistě tuhnout, nezapomeňte také na to, že máte po ruce také máslo, které v daném receptu rozhodně nesmí chybět. Když bychom se měli podívat na tom, jak ho zpracovat, je to jednoduché. Nakrájejte ho na malé kousky a nechte ho v mléčné směsi postupně rozpustit. Mělo by pomoci k tom, že se vše spojí a tak vznikne dokonale tuhý a hlavně také velmi chutný krém. Ten je známkou toho, že se vám Napoleon s největší pravděpodobností povede.

Začněte tvořit dort

Jakmile je krém hotový, můžete ho sundat ze sporáku a můžete se pomalu ale jistě pustit do samotné tvorby výsledného dortu. Zde se bude hodit dortová forma, kam nejprve vložíte první vrstvu sušenek. Tato vrstva je unikátní v tom, že sušenky je třeba nejprve namočit do krému a teprve potom je vložíte na dno formy. Tím zajistíte, že bude vytvořena pevná základna dortu.

Čtěte také: Povislá brada a visící kůže na krku je problém mnoha žen. Ty nemusí nutně jenom na plastickou operaci. Řada z nich je šokována, jak dobře fungují postupy, které lze zvládnout i v pohodlí domova. Které to jsou?

Pokračování článku na další stránce