Hledáte nějakou tu změnu? Pak vyzkoušejte doma připravit tyto lahodné karbanátky z krabího masa. Věřte, že pokud neprozradíte, z čeho karbanátky jsou, nikdo to ani nepozná! Navíc se jedná o výživný a zdravý pokrm, který skvěle zasytí, ale přitom Vám z něho nebude těžko!
Co budete potřebovat?
- 1/3 šálku majonézy
- 1 větší vejce
- 2 PL dijonské hořčice
- 2 ČL Worcestr omáčky
- 1/2 ČL pikantní omáčky
- špetku soli
- čerstvě mletý černý pepř
- 0,5 kg krabí maso
- 3/4 šálku strouhanky
- 2 PL čerstvě nasekaný petrželky
- canola olej, pro smažení
- citrón nakrájený na měsíčky, při podávání
- tatarskou omáčku, na servírování
[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?
- V malé misce si smíchejte společně majonézu, vejce, dijonskou hořčici, Worcester omáčku, pálivou omáčku, sůl a pepř.
- Ve střední misce si smíchejte krabí maso, strouhanku a petržel. Vše poté smíchejte s majonézovou směsí a vytvořte si bochánky. Velikost zvolte dle Vaší chuti.
- Ve velké pánvi si při střední teplotě zahřejte olej, poté přidejte krabí bochánky a pečte dozlatova, 3 až 5 minut z každé strany.
- Podávejte s citrónem a tatarskou omáčkou.
Dobrou chuť přejeme!
Čtěte také: Slintáte v noci? Hrozí vám vážné nebezpečí. Dejte si pozor! Může to být příznak choroby