Dnes pro Vás máme další skvělý recept, snažíte-li se o nějakou tu změnu! Připravte si tyto lahodné Karbanátky z krabího masa!

Hledáte nějakou tu změnu? Pak vyzkoušejte doma připravit tyto lahodné karbanátky z krabího masa. Věřte, že pokud neprozradíte, z čeho karbanátky jsou, nikdo to ani nepozná! Navíc se jedná o výživný a zdravý pokrm, který skvěle zasytí, ale přitom Vám z něho nebude těžko!

Co budete potřebovat?

  • 1/3 šálku majonézy
  • 1 větší vejce
  • 2 PL dijonské hořčice
  • 2 ČL Worcestr omáčky
  • 1/2 ČL pikantní omáčky
  • špetku soli
  • čerstvě mletý černý pepř
  • 0,5 kg krabí maso
  • 3/4 šálku strouhanky
  • 2 PL čerstvě nasekaný petrželky
  • canola olej, pro smažení
  • citrón nakrájený na měsíčky, při podávání
  • tatarskou omáčku, na servírování

[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?

  1. V malé misce si smíchejte společně majonézu, vejce, dijonskou hořčici, Worcester omáčku, pálivou omáčku, sůl a pepř.
  2. Ve střední misce si smíchejte krabí maso, strouhanku a petržel. Vše poté smíchejte s majonézovou směsí a vytvořte si bochánky. Velikost zvolte dle Vaší chuti.
  3. Ve velké pánvi si při střední teplotě zahřejte olej, poté přidejte krabí bochánky a pečte dozlatova, 3 až 5 minut z každé strany.
  4. Podávejte s citrónem a tatarskou omáčkou.

Dobrou chuť přejeme!

Čtěte také: Slintáte v noci? Hrozí vám vážné nebezpečí. Dejte si pozor! Může to být příznak choroby