Připravte si na oslavu narozenin, či pro návštěvu tyto jednoduché, rychlé a okouzlující jednohubky! Pokud milujete italskou kuchyni, pak je to pokrm, který nesmí na stole chybět! Schválně recept vyzkoušejte a přesvědčte se, že si ho při prvním ochutnání zamilujete!
Co budete potřebovat?
- 1 velkou francouzskou bagetu
- 2 šálky Rajčatovo-bazalkové omáčky
- čerstvou bazalku
- 340 g sýru mozzarella
- 0,5 kg vařených kuřecích prsou, nebo svíčkové
[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?
- Předehřejte si troubu na 220°C.
- Na pekáč vystlaný pečícím papírem si vyložte bagetu nakrájenou na plátky.
- Rovnoměrně naneste rajčatovo-bazalkovou omáčku, poté vrstvu čerstvé bazalky, Vámi zvolené maso, omáčku a sýr mozzarella.
- Pečte 12 minut, nebo dokud se sýr nerozteče.
- Ozdobte čerstvou bazalkou.
Dobrou chuť přejeme!