Hnědé banány? Nevyhazujte je! Podívejte se, že i hnědé banány mají obrovské využití.

Někdy máme doma banány s hnědými skvrnami a spousty lidí je vyhazuje. Podle japonských odborníků jsou ale tyto banány nejlepší.  Pokud jde o studii, hnědé skrvny na banánech snižují riziko rakoviny.

Existuje mnoho důvodů, proč jsou banány hnědé. Za prvé mají více vitaminů a antioxidantů. Za druhé jsou také výborné pro enzymy a trávení. Jedli jste někdy zralé ovoce, když vás například bolí břicho? Toto znamená, že ovoce, které je zdravé je mnohem bohatší na enzymy a tudíž i blahodárné na trávení.

Nezralý banán je tvrdý, ale podle japonců, pokud necháme banýny zhnědnout, jsou potom mnohem lepší pro naše zdraví. Odborníci dokonce uvedli, že tyto banány zastavují faktor nekrózy nádorů. Dokonce je i dobré pro nádorové a rakovinové buňky. TNF je protein, který pomáhá řídit některé buňky imunity proti zánětu a dokonce i nádorům.[hana-code-insert name=’google‘ /]

Čtěte také: Z jablek už nedělám nic jiného, než tento máslový koláč s jablky. Recept, který byste si měli uložit

Odborníci porovnávají tento takovinový boj s TNF na lentinan. Lentinan se podává intravenózně a používá se v nemocnici v boj proti rakovině. Je to imunostimulant a pomáhá bílým krvinkám.

Konzumování několika hnědých banánů denně je naprosto úžasné pro vaše zdraví. Dokonce se tím snižuje riziko rakoviny. Proč tedy chodit na chemoterapie,
když můžete pro své zdraví udělat něco podobného a to přírodní cestou.

Chceteli-li dostat spoustu TNF, konzumujte banány skoro černé! Takto zralý banán totiž obsahuje mnohem více minerálů a vitaminů a antioxidantů.

Výhody:

1. Malý tlak

Má draslík a snižujie tlak.

2. Má tryptoanovou aminokyselinu pro více serotinu v mozku. Léčí taktéž i depresi.

3. Více energie

Banány mají dobré sacharidi a vitamíny B, takže získáte mnohem více energie.