Jednoduchá metoda, jak nakrájet cibuli bez nože

Myslíte si, že u krájení cibule musíte stát dlouho a složitě se snažit, abyste nakrájeli tenké proužky? Jestli ano, tak jste na omylu. Jemně nakrájenou cibuli můžete získat i během chvilky s použitím obyčejné škrabky na zeleninu. Nepotřebujete přitom nůž, mixér, sekáček a dokonce ani prkénko. Podívejme se, jak můžete tuto zeleninu připravit rychle a velmi jednoduše. Ušetřit si čas v kuchyni je velmi důležité a dnes se vám to může pomoci díky neuvěřitelně jednoduchému triku.

https://smakdnia.pl/

Ušetřete spoustu času díky jednoduchému triku

Cibule je jednou ze základních a nejpoužívanějších surovin v kuchyni. Jedná se o základ mnoha jídel, včetně polévek, omáček nebo salátů. Nakrájet cibuli na nejrůznější způsoby je základní kuchařskou dovedností, kterou musí mít i všechny hospodyně, které si nechtějí při vaření zbytečně ublížit. Navíc budete cibuli krájet často, a proto byste se to měli naučit.

https://smakdnia.pl/

Nakrájet cibuli najemno může být docela oříškem, ale do burgerů, sendvičů nebo salátů potřebujete jemné proužky, které budete moci jíst velmi pohodlně, a pokrm díky tomu bude chutnat úžasně. Bez ostrého nože můžete mít pocit, že bude vaše snažení marné a budete stát u krájení cibule velmi dlouho. Opak je ale pravdou, protože si můžete tuto činnost zpříjemnit. Jak? Neuvěříte, jak snadné může být vaření a příprava surovin, které potřebujete k výrobě lahodného jídla!

Čtěte také: Bez mixéru ani ránu? Na zelí je vhodnější obyčejné struhadlo!

https://smakdnia.pl/

Osvědčený trik, který skutečně funguje!

Dnešní metoda je velmi netradiční, ale zároveň také velmi jednoduchá a potřebujete k tomu jen cibuli a škrabku na zeleninu. Cibuli očistěte od slupek a odřízněte konce jako obvykle. Potom cibuli začněte krájet škrabkou na zeleninu. Tento proces potrvá jen několik vteřin a budete mít celou cibuli nakrájenou na velmi jemné proužky, které můžete využít do jakéhokoli pokrmu. Cibule bude jemná jako pírka a přitom nad ní strávíte jen chvilku.

https://smakdnia.pl/

Zdroj: smakdnia.pl