Jen 1 lžička koření udělá z Vašich karbanátků hotový zázrak! Každý, kdo je ochutná, ihned vyžaduje recept!

Karbanátky nikdy nevyjdou nazmar, zejména pokud vezmeme v úvahu jejich snadnou přípravu a vydatnou nutriční hodnotu. Milovníci karbanátků však vědí, že nejlepší jsou s hořčicí. Připravte si rychlou a chutnou večeři už dnes!

Co budete potřebovat?

  • 500 g mletého hovězího masa
  • 500 mletého vepřového masa
  • 3 brambory
  • 3 cibule
  • 150 g chleba
  • 1 vejce
  • ½ šálku mléka
  • 1 PL hořčice
  • sůl a pepř dle chuti
  • 3 PL vody

Jak na to?

Oba druhy mletého masa smíchejte, cibuli nakrájejte na drobno, brambory můžete nastrouhat na hrubém struhadle. Přidejte k masu a dobře promíchejte. Chléb natrhejte nebo nařežte na kousky a namočte v mléce, dokud trochu nenabobtná. Potom ho přidejte do masové směsi i s mlékem. Nakonec přidejte vajíčko, hořčici a sůl s kořením a důkladně promíchejte, aby se spojily chutě i suroviny. Pokud je směs příliš tuhá, přidejte pár lžic vody.

Na pánev si dejte olej a karbanátky do něj vkládejte a mírně přitlačte, aby vznikla baculatá placka. Opékejte dozlatova, pak snižte teplotu a pánev zakryjte. Lahodné karbanátky jsou připraveny do půlhodinky a podávat je můžete tradičně s bramborami, nebo zdravěji se zeleninou a smetanovo-česnekovým dipem.

Čtěte také: UPOZORNĚNÍ! Vyzkoušejte tuto rýžovou metodu detoxikace 2x do roka a Vaše tělo pocítí neuvěřitelné výsledky!

Přejeme dobrou chuť!