Johanna Budwigová: „Objevila jsem tento zdravý lék před 60 lety! Vezměte tvaroh, několik lžiček … „

Když se mluví o lécích, tak je to nejčastěji v souvislosti s těmi klasickými. Ty ale nejsou zase až tak příliš ideální, jelikož jejich hlavním problémem je to, že obsahují mnoho chemie. Na jednu stranu sice dokážou pomáhat, ale na stranu druhou nelze zapomínat na to, že tím do těla dostáváte mnoho nežádoucích látek. I proto je dobré hledat pomoc v přírodě, která je na mnoho nemocí velmi dobrá.

Doktorka Johanna Budvigová přišla s unikátním lékem

Tato lékařka zasvětila svůj život hlavně studiu rakoviny, kde byla uznávanou expertkou. I díky tomu věděla Johanna Budvigová o této nemoci skutečně vše, co se jí týká. A i proto mohla zkoušet různé postupy a metody, které by pacientům pomáhali. Zatímco klasické lékařství šlo cestou chemie, ona se rozhodla hledat léky na druhé straně. Tedy v segmentu těch přírodních. A dospěla k závěru, že mnohdy stačí jenom změnit stravovací návyky.

Vymyslela jídlo pro léčbu rakoviny

Doslova se dá říci, že lékařka Johanna Budvigová dokázala objevit jídlo na léčbu rakoviny. Připravila takové kombinace jídel, které jsou při léčbě této nemoci velmi efektivní. Dokážou podpořit léčbu klasickou, stejně jako umí zmírnit následky dané nemoci. Nejde samozřejmě o úplný zázrak, který by nahradil všechny známé postupy. Jedná se ale o pomoc, které může být pacientům užitečná. Unikátní je také to, že do jídelníčku v podstatě stačí přidat jenom 2 nové suroviny.

Čtěte také: Máte ve svém šatníku péřovou bundu? Neutrácejte enormní sumy peněz za čistírnu a vyperte si ji doma dle tohoto jednoduchého návodu!

Jak vypadá Cancer Diet

Pod tímto název Johanna Budvigová danou novinku také publikovala. V překladu to znamená dietu proti rakovině. Podle výzkumů totiž dané potraviny dokážou pomáhat pacientům s onkologickým onemocněním. Když se podíváme blíže na výzkumy, tak je třeba říci, že se v těle člověka s rakovinou objevují různé patologické látky, a to hlavně z důvodu nedostatku kyslíku. Změna stravování zajistí, že kyslíku bude nejenom více, ale hlavně že budou všechny patogeny eliminovány mnohem efektivněji. Čím méně jich bude, tím lépe pro tělo.

Co je tím zázrakem? Je to tvaroh a lněné semínko

Může se to zdát nepravděpodobné, ale je to skutečně tak. Tím pomocníkem, který dokáže dobře bojovat proti rakovině, je něco tak běžného, jako je tvaroh a také lněné semínko. Tvaroh obsahuje například bílkoviny nebo vápník, zatímco lněné semínko hlavně zdravé mastné kyseliny. Ty jsou pro lidské tělo obecně velmi důležité. Především díky přístupu této lékařky můžeme nyní říci, že jsou prokázány i účinky související s danou zákeřnou a problémovou nemocí.

Jak na samotnou přípravu?

Jelikož je lék na rakovinu neboli Cancer Diet skutečně jednoduchý, je také jasné, že je jednoduchá také samotná příprava surovin. Pokud se podíváme na to, jak na ni, je základem hlavně mixování. To znamená, že do mixéru nejprve přijde tvaroh a následně do něho přijdou lněná semínka. Cílem je vytvořit jednotnou hladkou hmotu. V případě potřeby je možné řešení s trochou mléka.

Alternativou může být použití lněného oleje. Ten by však měl být kvalitní, klasicky lisovaný a neměl by být spojený s žádným i chemikáliemi. Postup je potom v podstatě stejný, jenom dojde k tomu, že je mixování mnohem jednodušší.

Důležitá je okamžitá konzumace

Johanna Budvigová také doporučuje zajistit správnost konzumace. Základem je to, že se musí směs tvarohu a lnu jíst každý den. Ideálně ráno a také večer. Co je dále velmi důležité, to je fakt spojený s tím, že se musí sníst okamžitě. Nesmí se nijak dlouho skladovat. Po 20 minutách od přípravy totiž dochází k tomu, že jednotlivé látky ztrácejí svou účinnost. V žádném případě proto není možné dělat si toto jídlo dopředu, ani není možné ho jíst pomalu. Těch 20 minut je limit od chvíle, kdy se začne dělat do chvíle, kdy by mělo být již ve vašem těle.

Dále nezapomeňte upravit svůj jídelníček

Kromě toho, že budete každý den konzumovat ony dvě potraviny, nelze zapomínat také na doporučení toho, že je na místě myslet i na další změny ve vašem jídelníčku. Sem patří hned několik konkrétních omezení. Je na místě se aktivně vyhýbat hlavně tukům, stejně jako je na místě vyhýbat se také jednoduchým cukrům.

Pokud je naopak něco, co je doporučené, tak je to pití kvalitních čajů. Ten bílý, stejně jako ten zelený by měl být konzumován ideálně alespoň třikrát denně. Dále je na místě i zvýšení příjmu vitamínu C. nejlépe tak, že budete jíst potraviny, které ho obsahují. Jedná se například o citrusy, ale i známý šípek, nebo mnohá zelenina.

Obecně je na místě eliminovat příjem jakýchkoliv chemikálií. Máme na mysli různé éčka, barviva, konzervanty nebo náhražky, které jsou dnes v jídlech stále častější. Pokud je ze stravy dokážete dostat, bude to mít na vaše zdraví opět o kousek větší vliv. Jenom nezapomínejte na to hlavní, c doporučuje po svém výzkumu samotná lékařka Johanna Budvigová.