Karamelový krém bez vaření: Připravíte ho rychle a je vhodný jako náplň do všech koláčů a zákusků.

 

 

Toto je jeden rychlý recept, který je podle mě opravdu úžasný. Karamelový krém. Nejlepší je, že se hodí na více koláčů a zákusků, takže jej při pečení můžete použít vícekrát. Pečete na Vánoce? Tak se inspirujte tímto receptem a ozvláštněte nějaký svůj tradiční recept.

Čtěte také: Jste jedním z těch mála lidí, co dokáže rozpoznat, jaká čísla se skrývají na obrázku?

Co budete potřebovat

  • 1 karamelové salko
  • 250 gramů másla

[hana-code-insert name=’google‘ /]

Jak na to?

Máslo si vybereme z lednice a necháme ho, ať dosáhne pokojové teploty. Přesně stejně postupujeme i s plechovkou salka. Nemohou být úplně studené.

Máslo si hodíme do misky, kde jej pomocí mixéru vyšleháme na pěnu. Po částech přidáváme karamelové salko.

Když se tyto dvě hmoty spojí, vznikne úžasný karamelový krém.

Šikovné, že? Pak už stačí krém navrstvit na cupcake nebo jej jednoduše pěkně uhlaďte na čokoládové těsto a posypte nastrouhanou čokoládou. Fantazii se meze nekladou.

Dobrou chuť!