Mexický salát je přesně to, co byste si měli připravit k večeři! Snoubí v sobě čerstvost, šťavnatost i sytost!

Mexický salát – jídlo, které kombinuje čerstvost, šťavnatost a sytost. Možností pro jeho přípravu existuje mnoho. A dnes jsme pro Vás připravili jeden z nejvíce jednoduchých a cenově dostupných receptů, který je milován mnoho.

Co budete potřebovat?

  • 200 g tvrdého sýra
  • 250 g konzervovaných fazolí
  • 350 g konzervovaný kukuřice
  • 350 g konzervovanýho ananasu
  • 1 pórek
  • 5 PL majonézy
  • sůl dle chuti
  • černý pepř dle chuti
  • bylinky dle chuti

[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?

  1. Nejprve si nakrájejte pórek na malé kousky, zalijte ho vařící vodou a nechte odstát 10-15 sekund.
  2. Poté opláchněte studenou vodou a dejte stranou.
  3. Připravte si fazole, nejlépe si je opláchněte v cedníku, ať důkladně okape přebytečná voda.
  4. Teď přichází na řadu ananas, který si nakrájejte na kostičky.
  5. Sýr si nastrouhejte na velkém struhadle.
  6. Všechny ingredience si smíchejte, přidejte majonézu, sůl a pepř dle chuti. Důkladně vše promíchejte.
  7. Před podáváním umístěte salát do lednice po dobu 30 minut.
  8. Na závěr dozdobte zeleninou.

Doporučení!

Obvyklá majonéza v tomto salátu může být nahrazena jinou zálivkou. Doporučujeme vyzkoušet místo majonézy zakysanou smetanu.

Dobrou chuť přejeme!

Čtěte také: Napněte pleť jako s botoxem. Co dokonale zabírá?