Jste milovníky burákového másla? Pak si musíte připravit toto úžasné sladké potěšení!

Připravte si doma tento lahodný dezert s vynikajícím arašídovým máslem. Pokud jste milovníky pravého amerického arašídového másla, pak je tento smetanový dezert pro Vás naprosto ideální volbou!

Co budete potřebovat?

  • 1 a 1/3 šálku mléka
  • 1 vanilkový pudink
  • 1 plechovku kondenzovaného mléka
  • 3 šálky smetany ke šlehání
  • 1/4 šálku práškového cukru
  • 1 ČL čistého vanilkového extraktu
  • 2 šálky burákového másla (rozpuštěného)
  • 1 balení sušenek Nutter butter (máslové sušenky)
  • 4 banány, nakrájené na plátky

[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?

  1. Ve velké misce si smíchejte mléko, vanilkový pudink a oslazené kondenzované mléko. Důkladně promíchejte, ať tam nemáte žádné hrudky a nechte vychladit po dobu nejméně 5 minut.
  2. V jiné velké misce si smíchejte smetanu, práškový cukr a vanilku. Směs si vyšlehejte do šlehačky, alespoň po dobu 2 až 3 minut.
  3. Poté si odložte 1/3 směsi k podávání.
  4. Zbytek šlehačky smíchejte s pudinkem.
  5. Teď začněte vrstvit: na dno přijde pudinková směs, kterou zakryjte vrstvou máslových sušenek, případně použijte nadrobené cookies. Poté aplikujte vrstvu banánových plátků, kterou pokryjte vrstvou burákového másla. Takto vrstvěte, dokud nedosáhnete vrchu pohárku. Vždy končete vrstvou pudingu.
  6. Nechte vychladit nejméně 3 hodiny, nejlépe však přes noc.
  7. Těsně před podáváním na vrchol pudinkové vrstvy aplikujte zbytek šlehačky, drcené sušenky a trochu arašídového másla.

Dobrou chuť přejeme!

Čtěte také: Červená nit na zápěstí má význam, který si řada lidí nedokáže představit. Až ho zjistíte, pořídíte si ji také