Naučte se, jak vyrobit 3 nejjemnější domácí babiččiny krémy na dorty a koláče! Nekupujte smetanu, stačí dodržet TYTO recepty

Také už nevíte, co všechno máte vařit? Pokud chcete potěšit svou rodinu a přátele něčím originálním a zároveň výborně chutným, doporučujeme vám vyzkoušet naše dnešní recepty na senzační krémy. Nejen, že se po nich budete oblizovat vy, ale zároveň naplníte chuťové pohárky všech svých blízkých. Recepty jsou, takže je zvládne naprosto každý. S pouhými 5 ingrediencemi si můžete udělat nejlepší krém na dorty a koláče za méně než 20 minut.

Extrémně krémový vanilkový krém

Na přípravu tohoto krému budete potřebovat následující ingredience: 150 g másla, vanilkové aroma, 3 vaječné bílky, 250 g cukru, 250 ml kokosového mléka a 3 vejce. Příprava je následující: Míchejte máslo s cukrem až do zpěnění. Pomalu přidávejte vejce a bílky a neustále míchejte. Vmíchejte kokosové mléko a přidejte aroma vanilky. Vařte na mírném ohni a za stálého míchání zahušťujte asi po 10 minut. Vyjměte krém ze sporáku a jakmile vychladne, namažte jím koláče.

Základní vanilkový krém

Hledáte lehký jemný krém na dorty? Zkuste tento. Na přípravu tohoto krému budete potřebovat následující ingredience: 450 ml mléka, 4 žloutky, půl hrnku cukru a 3 ml vanilkového aroma. Příprava je následující: Smíchejte žloutky s cukrem a přidejte vanilku. Pomalu nalijte mléko za stálého míchání. Začněte vařit na nízkém ohni a míchejte, dokud nezačne krém houstnout.

Čtěte také: Staré roztrhané punčochy jsem chtěla vyhodit, ale pak jsem je navlékla na hadici z vysavače. Neuvěříte, jaký užitečný dokáže být tento kousek oděvu v domácnosti!

Základní čokoládový krém

Na přípravu tohoto krému budete potřebovat následující ingredience: 500 ml mléka, 150 g cukru, 50 g mouky, 100 g kakaového prášku, 60 g másla, 5 žloutků a 2 lžičky vanilkové vůně. Příprava je následující: Nalijte tři čtvrtiny mléka a vanilkové aroma do misky. Nechte vařit a potom odstraňte z tepla a nechte mírně vychladnout. Na další pánev umístěte žloutky, cukr a vanilku a rozšlehejte do krému. Začněte nalévat studené mléko a neustále míchejte. Prosejte do krému mouku a kakaový prášek za stálého míchání, dokud nebude hladký. Začněte vařit na mírném ohni do krému. Nechte vychladnout. Pokud potřebujete více krémů, stačí zdvojnásobit přísady.