Nekupujte je a udělejte si je doma! Výborné kremrolky s vanilkovým krémem uvnitř.

Jsou Vánoce a vlastně nějaké to pečení a kuchtění k tomu stoprocentně patří. Proto pro vás dnes máme článek, ve kterém se dozvíte, jak si udělat výborné kremrolky
s vanilkovým krémem. Takže proč je kupovat, když si je můžete udělat doma? Postup je jednoduchý a ingredience máte dozajista doma.

Co budeme potřebovat?

1/2 kg listového těsta
225 g krémového sýra
300 ml smetany na šlehání
2x vanilkový pudink
3/4 l mléka
4 lžíce cukru krupice
1x vanikový cukr
100 g cukru moučka
1 vajíčko[hana-code-insert name=’google‘ /]

Čtěte také: Papežova kritika do vlastních řad mnoho lidí překvapila a šokovala. Církev nechápe, proč se do ní tolik opírá. Co jí papež vytýká a co mu tolik vadí? Je to něco, s čím má problém i celá řada jiných lidí

Postup:

1. Vezmeme a rozválíme si listové těsto a to pak stejně jako na obrázku rozdělíme na proužky, a ty pak ještě jednou překrojíme na půlku. Teď je čas na pudink,
který uvaříme s mlékem a 4 lžícemi cukru, pak necháme chladnout.

2. Pak vezmeme nějakou ruličku a pásky nemotáváme a na koncích přimáčkneme, aby nám zůstal tvar.

3. Teď si vysteleme plech pečícím papírem a formičky s ruličkami na ně položíme, potřeme vejcem a dáme do trouby na 15 minut při teplotě 200 stupňů.

4. Pak ruličky vyndejte a sundejte formičky, pak nechte vychladnout a začneme s náplní. Krémový sýr rozšleháme s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem. Pak přidáme
pudink a promícháme. Smetanu si vyšleháme a do celé směsi vmícháme. Pak stačí je naplnit trubičky.
[hana-code-insert name=’Dole‘ /]

5. Pak stačí na kremrolky jen trošku cukru moučky a nechat je v lednici na několik hodin. Pak už si jen můžete pochutnat.