Nikdy mě to nenapadlo, ale potom, co jsem tento recept ochutnala u kamarádky, už kuře jinak nepřipravuji! -
Menu

Nikdy mě to nenapadlo, ale potom, co jsem tento recept ochutnala u kamarádky, už kuře jinak nepřipravuji!

Hovoříme-li o smažení kuřecího masa, vždy přijde na paměť, jak dosáhnout toho, aby bylo masíčko uvnitř pěkně šťavnaté. Co více, zvenku krásně křupavé! Jak asi každá z nás ví, někdy se to zkrátka podaří, někdy zas ne.

Dnes Vám však přinášíme jedinečný recept na úžasný způsob přípravy kuřecího prsou. Jednou ho vyzkoušíte a zaručeně si ho oblíbíte! Potřebujete jen pár ingrediencí a chviličku času. No zkrátka sen každé ženy!

Co budete potřebovat?

  • kuřecí prsa
  • 1 ČL škrobu
  • 1 PL citrónové šťávy
  • 1/2 ČL jedlé sody
  • sůl dle chuti
  • mouku
  • olej

Jak na to?

  1. Kuřecí prsa si nejprve omyjte, vysušte a nakrájejte na libovolně velké kusy. Následně prsa osolte, přidejte jedlou sodu a dobře promíchejte.
  2. Poté přidejte citrónovou šťávu a škrob.
  3. Maso byste měli v chladničce nechat odpočinout cca 20 minut.
  4. Potom přijde na řadu obalování v mouce.
  5. Posledním krokem je smažení. Na pánvi si tedy rozehřejte olej a prsíčka smažte dozlatova.
  6. Jako přílohu doporučujeme čerstvou zeleninu a vícero druhů omáček.

Dobrou chuť!

Líbil se vám článek?

Tisk

Překvapte své blízké skvělým nepečeným dezertem z ořechů, čokolády a sušenek. Díky těmto surovinám je snadný a také zcela bezkonkurenční svou chutí. Přesvědčte se!

RECEPTY
Je jen velmi málo lidí, kteří vám na otázku, zda mají rádi sladké, odpovědí slovem ne. Naprostá většina odpoví kladně,…

Kyprý, vláčný a krémový. Vyzkoušejte recept na tento neobyčejný makovník od mojí babičky, nebudete litovat

RECEPTY
Správný makovník by měl být kyprý a vláčný. To je i ten náš, na který vám uvádíme recept níže. Avšak…

Máte rádi tvarohový koláč? Pak musíte vyzkoušet recept mojí maminky, který chutná jako tvarohové nebe! Vyzkoušejte!

RECEPTY
Pokud patříte mezi příznivce tvarohových dezertů, pak byste určitě neměli přehlédnout tento dezert. I když se může zdát, že chutě…

Čínské zelí je jednoznačně to nejkřupavější a chuťově nejlepší! Vyzkoušejte tento recept na úžasný Pekingský salát!

RECEPTY
Pekingské zelí, známé také jako "petsease", je původem z Číny, první písemná zmínka o něm pochází již z 5. století.…

Pokud milujete halušky, je tento recept přímo pro Vás! Špenátové halušky s česnekovou omáčkou a kuřecím masem!

RECEPTY
Rádi si pochutnáte na tradičních českých či slovenských haluškách? My tedy ano. Je sice pravda, že tyto halušky, jež Vám…

Potřebujete tip na rychlý dezert? Vyzkoušejte tento úžasný nepečený čokoládový dort!

RECEPTY
  Všichni milují nepečené dorty, to je jasné. Dají se snadno a rychle připravit a jsou ideální, když máte najednou…

Překvapte své blízké skvělým nepečeným dezertem z ořechů, čokolády a sušenek. Díky těmto surovinám je snadný a také zcela bezkonkurenční svou chutí. Přesvědčte se!

RECEPTY
Je jen velmi málo lidí, kteří vám na otázku, zda mají rádi sladké, odpovědí slovem ne. Naprostá většina odpoví kladně,…

Máte doma brambory? Využijte je na recept, na který u vás doma nikdo nikdy nezapomene

RECEPTY
Pokud se podíváme na suroviny, které jsou v českých kuchyních opravdu hojně a také často používané, tak se rozhodně jedná o…

Připravte si tuto tukožroutskou polévku z černých fazolí! Je ideální pro zimní období, kdy za okny sněží a mrzne!

RECEPTY
Tato kouzelná polévka z černých fazolí je nejen výživná, ale zároveň dokáže pořádně zasytit. Je vhodná i jako samostatný hlavní…

Vynikající Karlovarské knedlíky podle Zdeňka Pohlreicha – žádné se jim nevyrovnají!

RECEPTY
Tento recept jsem si velice rychle zamilovala hned ze dvou důvodů. Je velmi rychlý a knedlíky jsou opravdu výborné! Už skoro nedělám…