Opravdové vychytávky a triky, které znají jen nejlepší kuchaři.

Vaření je někdy až naprosté umění a ten kdo miluje vaření, tak ocení několik rad. Nejhorší je, že dnešní doba je velmi uspěchaná a lidé tak nemohou trávit hodiny v kuchyni. My vám proto ukážeme několik triků.

  1. Zde vám ukážeme, jak zjistit, zda jsou vaše vajíčka čerstvá. Ponořte je do vody. Pokud bude vajíčko plavat na povrchu, je staré. Pak jeho stáří zjistíte podle toho, jak vejce leží na dně.
    [hana-code-insert name=’google‘ /]
  2. Pokud chcete vařit více jako 20 vajec, dejte je do trouby na 160 stupňů na 15 minut.
  3. Válejte citrón po desce, aby jste dostali při krájení více šťávy.
  4. Použijte zmrzlé hrozny do vašeho vína místo ledu.
  5. Pokud chcete oškrabat zázvor, použijte lžičku
  6. Přes hrnec napříkald s polévkou dejte dřevěnou lžíci, nepřeteče tak pěna ven.
    [hana-code-insert name=’Dole‘ /]
  7. Připravte plátek lososa na citrónu pro nejlepší chuť.

 

Čtěte také: Na konec izolepy přilepila kancelářskou sponku, co vytvořila během 17 sekund je úžasné!