Pokud máte rádi svěží chuť citrónu, určitě vyzkoušejte tuto marinádu na maso! -
Menu

Pokud máte rádi svěží chuť citrónu, určitě vyzkoušejte tuto marinádu na maso!

Co budete potřebovat

  • 1 a ½ kg masa
  • 1 citrón
  • 2 cibule
  • 2 bobkové listy
  • 5 kuliček celého pepře
  • sůl
  • pepř

Jak na to?

Maso si nakrájíme na malé kousky a umístíme ho do hrnce. Cibuli nakrájíme na půlkruhové či podélné kousky a nasypeme ji na maso. Přidáme sůl a pepř. Citron prořízneme na 4 kousky a důkladně z něj vymačkáme šťávu na maso s cibulí. Citronovou kůru nevyhazujte a přidejte ji k ostatním surovinám. Hrnec přikryjte a maso nechte v marinádě přibližně 4 hodiny.

Líbil se vám článek?

Tisk
RECEPTY

Pečivo bez mouky? Existuje. Díky tomuto receptu si můžete pochutnávat…

Bez pečiva se v dnešní době těžko obejdeme. Je součástí naší stravy, a to v podstatě té celodenní. Určitě mu nelze upřít…
RECEPTY

Co se stane, když dáte dohromady recept na Tiramisu a…

Jsou dezerty, které jsou všem velmi dobře známé. Pokud začneme variantou číslo jedna, kterou je dezert klasický, tak mluvíme o…
RECEPTY

Toto zapečené vepřové má několik unikátů, pro které ho musíte…

Vepřové maso je u nás jedním z těch nejoblíbenějších. Je to jak pro jeho různorodost, tak pro jeho dostupnost na pultech,…
RECEPTY

Tyhle pudinkovo-banánové řezy jsou nejlepší na světě. Ohromí vás jejich…

Hledáte recept na něco sladkého? Pokud ano, a dochází vám inspirace, máme pro vás zajímavý tip. Jsou to pudinkovo banánové…
RECEPTY

Tato famózní vajíčková pomazánka vás přesvědčí o tom, že lepší…

Pomazánky nemusíte kupovat jenom v obchodech. To ostatně ani moc nedoporučujeme, jelikož zde se velmi často setkáte s šizením surovin, stejně jako…
RECEPTY

Dejte dohromady čokoládu a tvaroh a následně vám vznikne skvělá…

Tvaroh je velmi chutný, stejně jako je i celkem lehký, a pro lidský organismus je také zdravý. I proto by…