Připravte pro návštěvu tyto lahodné Cheescakové jednohubky! Jako dezert jsou naprosto vynikající, neboť každý sní přesně tolik, kolik může!

Připravte si doma tento lahodný dezert! Jde o malé cheescakovo-pudinkové čtverečky. Obrovskou výhodou tohoto dezertu je jeho velikost. Tím, že je jeden dezert o velikosti sušenky, může si ho plně vychutnat i člověk, kterému už na dezert nezbylo moc místa.

Když připravíte tyto lahodné dezertové jednohubky, návštěvu tím určitě neurazíte, spíše naopak. Každý si tak dle svých možností může zvolit, kolik toho sní.

Co budete potřebovat?

  • sušenky
  • 3 šálky bílé čokolády
  • 1 PL másla
  • špetku soli
  • 1 ČL vanilkového extraktu
  • 1 šálek sladkého kondenzovaného mléka
  • 1 a 1/2 šálku marshmallow
  • 1 šálek instantní směsi na cheesecaky (pudink)

[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?

  1. Vymažte si pekáč rostlinným olejem, či si ho vyložte pečícím papírem.
  2. Celé dno si poté vyložte sušenkami.
  3. V malé pánvi na středním ohni si smíchejte bílou čokoládu, sladké kondenzované mléko, máslo, vanilku a sůl. Vařte za stálého míchání, dokud se čokoláda nerozpustí.
  4. Snižte teplotu na střední a přidejte cheescakovou (pudinkovou) směs. Míchejte až do úplného rozpuštění.
  5. Stáhněte z plotny a přidejte marshmallow. Míchejte až do roztavení.
  6. Připravenou směs poté vylijte na sušenky.
  7. Umístěte alespoň na 3 hodiny do ledničky.
  8. Před podáváním , rozkrájejte na čtverečky o velikosti sušenek.

Dobrou chuť přejeme!

Čtěte také: Čokoládová roláda s pudingem a piškoty: Rychlý dezert bez pečení, na který budete potřebovat jen základní suroviny, které máte doma!