Připravte rodině tento jednoduchý a rychlý pokrm! Budete potřebovat jen brambory a mleté maso!

Trouba je jedním z nejdůležitějších a nejchytřejších vynálezů, protože s jeho pomocí můžeme uvařit hodně chutných pokrmů.

Dnes jsme pro Vás připravili recept, který si Vaše rodina zamiluje na první ochutnání! Uvidíte sami, všichni po Vás budou chtít, abyste tento pokrm vařili znovu a znovu!

Zapečený kastrol s mletým masem a bramborami

Co budete potřebovat?

  • 500 g hovězího masa
  • 1 kg brambor
  • 1 vejce
  • 9 ml
  • 250 ml mléka
  • 100 g másla
  • 1 cibuli
  • 50 g sýra
  • sůl a pepř dle chuti

[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?

  1. Oloupejte si a uvařte brambory ve slané vodě.
  2. Vylijte vodu, přidejte 50 g másla a brambory rozmačkejte.
  3. Zahřejte si mléko a přidejte ho do bramborové kaše. Důkladně míchejte, aby Vám vznikla homogenní směs.
  4. Oloupejte si a nakrájejte cibuli na malé kousky. Osmažte si ji na másle až dozlata.
  5. Přidejte mleté ​​maso a smažte, dokud není hotové. Nepřestávejte míchat.
  6. Přidejte sůl a pepř, a celou směs přendejte do velké misky.
  7. Když se maso ochladí, přidejte vejce a důkladně promíchejte.
  8. Vymažte si pečicí formu máslem, přidejte maso a na vrch umístěte bramborovou kaši.
  9. Pečte 15 minut.
  10. Vyjměte z trouby, přidejte strouhaný sýr a vložte jej zpět do trouby a pečte po dobu dalších 5 minut.

Dobrou chuť přejeme!

Čtěte také: 5 chyb, kterým byste se měli obloukem vyhnout, chcete-li být úspěšní při interviewu!